Έκλεισε σήμερα το kontra-cinema.blogspot.com...

Posted by Clopy Paste 5 Νοεμβρίου 2011


Προσοχή: Η παρακάτω δημοσίευση σύμφωνα με τον διαχειριστή του blog kontra-cinema.blogspot.com περιέχει ψευδή στοιχεία! Παρακαλούμε, δείτε εδώ για την αποκατάσταση της αλήθειας!

Σήμερα, Σαββάτο 5 Νοεμβρίου 2001 η ιστοσελίδα kontra-cinema.blogspot.com τέθηκε εκτός λειτουργίας μετά από τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ιδιοκτήτη και διαχειριστή της.


Ύστερα από πρόσφατες καταγγελίες για τη λειτουργία της παραπάνω ιστοσελίδας ξεκίνησε έρευνα από την Εταιρία Προστασίας Οπτικοακουστικών Έργων (ΕΠΟΕ) για τον εντοπισμό του διαχειριστή της και το υλικό που συγκεντρώθηκε οδήγησε το τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος στην οικία του παραπάνω ατόμου. Εκεί, βρέθηκε και κατασχέθηκε όλος ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός που χρησιμοποιούσε για τη λειτουργία της ιστοσελίδας.

Η δημοφιλής ιστοσελίδα kontra-cinema.blogspot.com λειτουργούσε ως streaming site, δηλαδή ως ιστοσελίδα η οποία έδινε τη δυνατότητα στα μέλη της να παρακολουθούν online όλες τις πρόσφατες κινηματογραφικές ταινίες, αρκετές από τις οποίες δεν είχαν καν κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Σύμφωνα με τα συλλεχθέντα στοιχεία είχαν σημειωθεί περισσότερες από 2.500.000 θεάσεις για ένα σύνολο περίπου 500 κινηματογραφικών έργων.

Στα πλαίσια της έρευνας για τον εντοπισμό της ιστοσελίδας kontra-cinema.blogspot.com, βρέθηκαν στοιχεία για ακόμα μια ιστοσελίδα, της οποίας ο διαχειριστής της αντλούσε το περιεχόμενο της (κινηματογραφικά έργα), κυρίως από το kontra-cinema.blogspot.com. Η ιστοσελίδα λειτουργούσε για μικρό χρονικό διάστημα (περίπου 6 μήνες), είχε χαμηλή επισκεψιμότητα και οι επισκέπτες της είχαν πρόσβαση σε κινηματογραφικές ταινίες πρόσφατης κυκλοφορίας, κυρίως ακυκλοφόρητες.

Πηγή: mpla-mpla.gr

Share/Save/Bookmark

10 comments

  1. Ανώνυμος είπε,

    ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ~ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΗΤΕ ~ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ.
    ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΤΕ? ΡΩΤΗΣΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΑΝ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΕΣ.
    ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΗ, ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ.ΜΠΡΑΒΟ!ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΤΙΜΙΑ.

    Posted on 6 Νοεμβρίου 2011 στις 1:23 π.μ.

     
  2. Ανώνυμος είπε,

    ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΩΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 2.500.ΟΟΟ, ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ! :)

    Posted on 6 Νοεμβρίου 2011 στις 2:05 μ.μ.

     
  3. Ανώνυμος είπε,

    ΤΙ ΝΑ ΠΩ.. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ,ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΑΙΝΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ!ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΤΟΝ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ" ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ!! ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΑΛΛΟ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑΙΝΙΕΣ!!

    Posted on 6 Νοεμβρίου 2011 στις 6:55 μ.μ.

     
  4. Ανώνυμος είπε,

    ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΙΝΙΕΣ....???

    Posted on 6 Νοεμβρίου 2011 στις 10:31 μ.μ.

     
  5. Ανώνυμος είπε,

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ?ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑ ΒΡΕΙ.ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ .ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ ΜΠΑΣ Κ ΒΡΕΙ ΚΑΝΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.ΤΕΛΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΟΥΦΑ ΠΕΡΙ ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΙΤΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΕΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΜΕΝΕΣ ΜΕΧΡΙ Κ ΣΕ ΝΤΙ ΒΙ ΝΤΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΑΙΤ ΜΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΙΝΕΜΑ ....ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΝ .

    Posted on 7 Νοεμβρίου 2011 στις 8:32 π.μ.

     
  6. Ανώνυμος είπε,

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ.Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΟΥΣ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΛΑΠΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!!!!!

    Posted on 8 Νοεμβρίου 2011 στις 8:35 μ.μ.

     
  7. Ανώνυμος είπε,

    θα επρεπε να ντρεπεστε... πραγματικα.. Τι καταλαβατε που το κλεισατε?
    κλεισατε το γαματο.ινφο κλεισατε τα παντα, οτι ο κοσμος αγαπουσε πργματικα..
    αν νομιζετε οτι καταφερατε κατι να βγειτε στην τηλεοραση να το πειτε να νιωσετε υπεριφανοι.. Μηπως δεν εχετε τα κοτσια?ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ για να λετε οτι κατι κανατε? αν περιμενετε να παρετε την "δοξα" με αυτον τον τροπο ειστε γελασμενοι.. ΝΤΡΟΠΗ ΠΗΓΕΝΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΝΤΟΥΒΛΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΑΣ

    Posted on 10 Νοεμβρίου 2011 στις 10:48 π.μ.

     
  8. Ανώνυμος είπε,

    Σε ενα κρατος που η μια επιχειρηση κλεινει μετα την αλλη, που κλεινει η Βουλη για "διακοπες", που κλεινουν τα νοσοκομεια,τα σχολεια,τα στρατοπεδα, που κλεινεται ο κοσμος στα σπιτια του και στον εαυτο του, εκλεισε και μια διεξοδος διασκεδασης γιατι στερουσε λεφτα απ τους μονιμους μαγκες."Λογω ευρωπαϊκης νομοθεσιας" θα μας πουνε...μακαρι να γινοταν και αλλα κατοπιν ευρωπαϊκων οδηγιων... Καληνυχτα σας!

    Posted on 11 Νοεμβρίου 2011 στις 7:39 μ.μ.

     
  9. Ανώνυμος είπε,

    θα αναφερθω σε ενα αλλο ειδος παρανομιας που το κρατος μας δεν κανη τιποτα για της παρανομες ταινιες που κυκλοφορουν.Το κρατος μας τι θελει να το παιξη οτι εφαρμοζη τον νομο;
    Βλεπει μονο το δεντρο και δεν βλεπει το δασος.
    Καλα ολα αυτα για περιορησουν το ηλεκτρoνικο εγκλημα. οι μαυροι που πουλανε CD & DVD και εχη βρομίσειΑυτο δεν ειναι ηλεκτρονικο εγκλημα; γιατι δεν του πειανουν; που πουλανε CD & DVD αβερτα κουβερτα, και περναη η αστυνομια δηπλα τους και δεν τους ενοχλεί καθολου. (Αυτο δεν το λεω ρατσιστικα απλος αναφερω τα πραγματα πος ειναι).
    Και γιατι δεν πιανουν και αυτους που γραφουν τα δισκακια;

    Posted on 17 Νοεμβρίου 2011 στις 4:48 μ.μ.

     
  10. Ανώνυμος είπε,

    ο μονιμος μαγκας ειμαι εγω φιλε μου και φιλοι μου που εχω βιντεο κλαμπ αγοραζω την ταινια 50 ευρω για να καθεστε εσεις μετα οι τσαμπατζηδες να κατεβαζετε η να βλεπετε τις ταινιες τσαμπα!!!!τοσο κακο ειναι να τη νοικιασεις 1ευρω η 2ευρω απο ενα βιντεο της γειτονιας σας,αν λεω αν ειχε η μανα σας η ο πατερας σας βιντεο κλαμπ τα ιδια θα λεγατε?ελεος τσαμπατζηδες!!

    Posted on 21 Νοεμβρίου 2011 στις 9:47 μ.μ.

     

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια