Η αρία φυλή...

Posted by Clopy Paste 27 Νοεμβρίου 2011


Πριν από κάποιες μέρες γίναμε μάρτυρες μιας διεργασίας που διενεργείται στη Γερμανία - και πάλι. Εξαρθρώθηκε μια σπείρα Νεοναζί, η οποία διενεργούσε εθνοκάθαρση. Στα θύματα συμπεριλαμβάνοντο και κάποιοι Έλληνες.

Η αιτία αυτής της συμπεριφοράς δεν πρέπει να αναζητηθεί στον χώρο της παράνοιας ή της σχιζοφρένειας. Οι άνθρωποι αυτοί είναι απολύτως λογικοί, υγιείς, με σώας τας φρένας. Απλά έχουν πιστέψει κάτι, και όπως ξέρουμε όλοι, η πίστη μετακινεί βουνά...

Ο Χίτλερ στο "Ο Αγών μου" αναφέρεται συνεχώς στην ανωτερότητα της αρίας φυλής και στην κατωτερότητα όλων των υπολοίπων. Αναφέρεται συνεχώς στη Μητέρα Φύση σας να είναι Η Θεότητα. Αναφέρεται στον "Νόμο της εξέλιξης" και της επιβιώσεως του ισχυρότερου. Επίσης. αναφέρεται στο πόσο η Φύση αποστρέφεται στη μίξη του αρίου αίματος με χαμηλότερης ποιότητος, όπως με Εβραίων και Νέγρων (κατ' αυτόν). Παρατίθεται πίνακας, στον οποίο φαίνεται ξεκάθαρα η αντίληψη του Χίτλερ για τους συνανθρώπους του (από το βιβλίο "The Hitler Movement", σελ. 107).


ΕΙΔΟΣ
ΜΕΙΓΜΑ ΑΙΜΑΤΟΣ
Νορδική φυλή (ξανθοί γαλανομάτες)
Σχεδόν καθαροί Άριοι
Γερμανικοί λαοί (καστανοί γαλανομάτες, η γαλανομάτες)
Κυριαρχεί το Άριο μέρος
Μεσογειακοί λαοί
Ελαφρώς Άριοι
Σλάβοι
Σχεδόν μισό-Αριοι μισο-πίθηκοι
Ανατολίτες
Ελαφρώς υπερτερεί το πιθήκιο μέρος
Μαύροι Αφρικής
Κυριαρχεί το πιθήκιο μέρος
Ιουδαίοι (Κρανίο τύπου Fiendish)
Σχεδόν καθαροί πίθηκοι


Όλοι είδαμε τα εφιαλτικά αποτελέσματα της εφαρμογής της θεωρίας του. Αλλά δεν κοιτάξαμε να κόψουμε το κακό στη ρίζα του. Αναθεματίσαμε τον ρατσισμό, αλλά διετηρήσαμε το επιστημονικό του υπόβαθρο. Και εξηγούμαι.

Όταν ο Δαρβίνος δημοσίευσε τη θεωρία του, πολλές κατηγορίες ανθρώπων τη δέχτηκαν ασμένως (και ακρίτως) γιατί τους συνέφερε. Μία κατηγορία ήταν οι μεγαλογαιοκτήμονες, οι οποίοι είχαν επιτέλους επιστημονική δικαιολογία υπέρ της δουλείας. (Εν ολίγοις, αφού εμείς οι Ευρωπαίοι είμαστε πιο εξελιγμένοι από αυτούς τους σχεδόν πιθήκους, δικαιούμαστε να τους εκμεταλλευόμαστε...). Ο Μαρξ ήταν επίσης ένας από αυτούς, γιατί ταίριαζε η κοινωνική του θεωρία με τη νέα θεώρηση των φυσικών νόμων (ανταγωνισμός, επιβίωση δυνατοτέρου κλπ). Άλλοι τη δέχτηκαν για να απαλλαγούν από τον Θεό. Οι μεγαλο-επιχειρηματίες, όπως ο John D. Rockefeller, και π Andrew Carnegie, την αποδέχθηκαν, γιατί δικαιολογούσε τις απάνθρωπες οικονομικές στρατηγικές τους, εις βάρος των αδυνατότερων επιχειρήσεων.

Πάντως, έκανε μεγάλη εντύπωση σε όλη την ανθρωπότητα, τόσο που άρχισαν να την εφαρμόζουν και στην αντίληψή τους για την κοινωνία. Έτσι ξεκίνησε ο Κοινωνικός Δαρβινισμός, ο οποίος έχει και δύο πολύ απεχθείς απογόνους (τουλάχιστον στη σημερινή κοινωνία): την ευγονική και τον φυλετικό ρατσισμό. Ο πρώτος έκγονος οφείλεται στον εξάδελφο του Δαρβίνου Francis Galton, και ευτυχώς σήμερα έχει εγκαταλειφθεί. Ο δεύτερος υπάρχει δυστυχώς και σήμερα. Για να υπερπηδήσουν τη σχέση του με τη θεωρία της εξέλιξης, οι επιστήμονες σήμερα προσπαθούν να υπερασπίσουν το μοντέλο εξέλιξης γνωστό ως "Out of Africa", ότι δηλαδή όλοι οι άνθρωποι είχαν έναν κοινό πρόγονο homo sapiens, και όχι το κλασσικό δαρβινικό μοντέλο των πολλών προγόνων, έναν για κάθε ράτσα ανθρώπων. και αυτό γιατί είδαμε ότι δημιουργεί προβλήματα. Άπαξ και δεχθεί κανείς ότι η φυλή του είναι πιο εξελιγμένη από κάποια άλλη, είναι φυσικό επακόλουθο και μάλιστα επιβεβλημένο για την περαιτέρω εξέλιξη της ανωτέρας φυλής να εξαφανιστεί η υποδεεστέρα, για 3 λόγους: 

- για να πάρει τον ζωτικό της χώρο 
- για να πάρει τους φυσικούς πόρους που καταναλώνει 
- για να αποφευχθεί η επιμιξία, που συνεπάγεται μείωση τους επιπέδου της ανωτέρας φυλής

Αυτή η πολύ επικίνδυνη θεώρηση του συνανθρώπου έλαβε διάφορες μορφές στους διαφόρους λαούς που την αποδέχθηκαν: 

- Στην Αρχαία Ελλάδα έλεγαν "πας μη Έλλην βάρβαρος", αν και δεν είχε τόσο φυλετικό χαρακτήρα, όσο πολιτισμικό. (Ή τουλάχιστον έτσι θέλουμε να πιστεύουμε...) 
- Οι Εβραίοι εξέλαβαν το "περιούσιος λαός" ως δικαίωμα να κυριαρχήσουν σε όλον τον κόσμο (Σιωνισμός) 
- Οι Γερμανοί θεωρούσαν τη φυλή τους "Αρία" και ανώτερη από τους άλλους 
- Οι Ρώσοι δημιούργησαν το κίνημα του Πανσλαβισμού. (Ο αδερφός του Μεγάλου Πέτρου αναφέρθηκε στους Έλληνες ως εξής: "6 εκατομμύρια σκυλιά θα ελέγχουν εμάς, το μέγα έθνος;", για το θέμα της εκκλησιαστικής επαγωγής στο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως) 
- Οι Γιαπωνέζοι στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο έδειχναν φοβερή βαρβαρότητα προς τους αιχμαλώτους Αμερικανούς στρατιώτες. Ο λόγος ήταν ότι θεωρούσαν τους εαυτούς τους πιο εξελιγμένους από την κατάσταση του πιθήκου, γιατί είχαν λιγότερες ...τρίχες από μας! (Και ελαφροτέρα οσμή) 
- Το Απαρτχάιντ στη Ν. Αφρική

Η λίστα μπορεί να συνεχιστεί. Και σε πιο τοπικό επίπεδο. Και σε προσωπικό επίπεδο. Το σκεπτικό δεν αλλάζει. Είμαι ανώτερός σου. Θα δουλεύεις για μένα. (όπως σήμερα δουλεύουμε για τις τράπεζες, και μας δίνουν ένα κομμάτι ψωμί, ίσα ίσα για να μην πέσουμε κάτω και να συνεχίσουμε να τους υπηρετούμε...)

Καιρός να ξυπνήσουμε και να κατανοήσουμε ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι, δημιουργημένοι από τον Δημιουργό κατ' εικόνα Του. Πλασμένοι με ηθική και διάκριση καλού και κακού. Τότε θα μπορέσουμε να βρούμε την Αγάπη για τον συνάνθρωπό μας, από τον οποίο έχουμε απαλλοτριωθεί τελείως. Τότε θα μπορούμε να ζούμε στη μεγαλούπολη και να μην αισθανόμαστε μόνοι. και όταν δεν θα είμαστε μόνοι, αλλά θα καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο, ίσως μπορέσουμε να κυβερνήσουμε και την Πατρίδα μας μόνοι μας, χωρίς τη βοήθεια του ΔΝΤ και της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας...

"Βουρδουνάρης" για το ClopYPastE blog

Share/Save/Bookmark

1 Comment

  1. Ανώνυμος είπε,

    Μου έκαναν μεγάλη εντύπωση τα στοιχεία του πίνακα καθως δεν προκυπτουν απο πουθενα. Μήπως μπορειτε να μας πληροφορίσετε για τον συγγραφέα του εν λογο βιβλίου για να εξετάσουμε τι σχέση έχει αυτος ο άνθρωπος με τον ναζισμό? Θα ήταν ώριμο στην ιδεολογική αντιπαραθεση με τετοιες θεωριες να χρησιμοποιουνται σαν πηγες οι ιδιες και οχι αποσπασματα απο αντιθετους που προσπαθουν να προσαρμοσουν την εθνικοσοσιαλιστικη θεωρια σε πραξεις του χιτλερ εν καιρο πολέμου. Φιλικα

    Posted on 17 Ιανουαρίου 2012 στις 11:45 μ.μ.

     

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Donate

Donate
Buy Me A Coffee

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια