Hazel Jones: Η γυναίκα με τα δύο αιδοία!

Αναρτήθηκε από Clopy Paste 14 Ιουνίου 2011


H Hazel Jones, η γυναίκα με το διπλό αιδοίο τα λέει όλα στο Bizarre: Πως όταν τα έχεις δύο διπλασιάζονται τα προβλήματα, αλλά διπλασιάζεται και η απόλαυση!


Uterus didelphys” μοιάζει με όνομα μυθικού τέρατος που ζει σε μαγεμένα δάση, αλλά στην πραγματικότητα είναι ο ιατρικός όρος για τον «διπλό κόλπο» ή όπως πολύ υπερήφανα τον χαρακτηρίζει η Hazel Jones «στον έναν άλλος ένας δώρο»!

Δύο αιδοία, απίστευτο έ; Η κατάσταση “uterus didelphys” συναντάται σε 3.000 γυναίκες και μία από αυτές είναι η Hazel. Τί ακριβώς συμβαίνει; Οι σάλπιγγες σε αυτές τις γυναίκες οδηγούν σε ξεχωριστές μήτρες, χωρισμένες στη μέση από ένα κομμάτι σάρκας. Και ενώ οι περισσότερες γυναίκες που έχουν δύο μήτρες δεν το ξέρουν καν, αφού δεν φαίνεται εξωτερικά, στην περίπτωση της Hazel αυτό φαίνεται σχεδόν ολοκάθαρα καθώς έχει δύο «εισόδους». Είναι κάτι που συμβαίνει μία στο εκατομμύριο!


«Έχω δύο τρύπες», λέει η Hazel «μία στα αριστερά και μία στα δεξιά. Μοιάζουν σαν το σύμβολο του γιν-γιάνγκ. Το κομμάτι της σάρκας που τις χωρίζει φαίνεται περισσότερο ή λιγότερο ανάλογα με τη στάση του κορμιού μου. Μερικές φορές κρύβεται από τα χείλη του αιδοίου μου και άλλες φορές φαίνεται ολοκάθαρα!»

Η Huzel δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα μέχρι τα 14 της, όταν της δημιουργήθηκαν προβλήματα με την περίοδό της.

«Προσπαθούσα να χρησιμοποιήσω ταμπόν, αλλά δεν λειτουργούσαν πάντα σωστά. Το συζήτησα με μία συμμαθήτριά μου και την ρώτησα αν είχε πότε πρόβλημα με το σε ποιά τρύπα θα βάλει το ταμπόν. Έμεινε κόκκαλο, αφού νόμιζε ότι μπορεί να βάζω τα ταμπόν στον ποπό μου».

Σήμερα, η Huzel έχει βρει λύση στο πρόβλημα, αλλά τότε η αντίδραση της φιλενάδας της, την έκανε να μην ξαναμιλήσει για το θέμα για χρόνια.

Στα 18 της, το θέμα του διπλού αιδοίου ξαναήρθε στην επιφάνεια, αυτή τη φορά από το γκόμενό της. Βρισκόντουσαν στα προκαταρκτικά όταν εκείνος άγγιξε το δερματάκι που χώριζε τα αιδοία και τη ρώτησε «τί στο καλό είναι αυτό;»

«Δεν ήξερα για τι πράγμα μιλούσε. Δεν είχα τη συνήθεια να εξετάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και τις φορές που είχα κοιτάξει το αιδοίο μου δεν είχα με κάτι να το συγκρίνω. Δεν έδινα σημασία στο αιδοίο της γυναίκας όταν έβλεπα πορνό, ούτε η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στο σχολείο ήταν της προκοπής. Ετσι δεν ήξερα πως έπρεπε να δείχνει το όργανό μου.» Ο γκόμενός της, της έδειξε το αιδοίο της και είπε: «Έχεις ένα κομμάτι στη μέση που τα άλλα κορίτσια δεν έχουν

Το ζευγάρι έκανε σεξ για δύο χρόνια και της είπε ότι είχε παρατηρήσει και παλιότερα πως το αιδοίο της ήταν παράξενο, αλλά δεν ήξερε πώς να της το φέρει. Φυσικά η Hazel φρίκαρε.

«Έτρεξα στο μπάνιο, κλαίγοντας και άρπαξα έναν καθρέφτη. Κοίταξα καλά το αιδοίο μου και πρόσεξα το κομματάκι που το χώριζε. Πανικόβλητη φώναξα τη μητέρα μου και ύστερα τη θεία μου που δούλευε σε νοσοκομείο, η οποία μου έκλεισε ένα ραντεβού στο γυναικολόγο.» Ο γιατρός την εξέτασε και της εξήγησε την κατάσταση.

«Νόμιζα ότι ήταν ένα κακόγουστο αστείο και είχα πάθει σοκ.» Όταν καταλάγιασε το πράγμα η Hazel άρχισε να σκέφτεται μπας και ήταν παρθένα από το ένα της αιδοίο. «Είχα ματώσει αρκετά τις πρώτες φορές που έκανα σεξ, έτσι μάλλον ο πρώτος μου θα πρέπει να είχε σπάσει και τους δύο παρθενικούς υμένες.»

Η Hazel μετά άρχισε να σκέφτεται το ενδεχόμενο της επέμβασης, αλλά και αυτή είχε τα ρίσκα της. Παράλληλα η θεραπεία απαιτούσε να χώνει κάθε μέρα μέσα της ένα ιατρικό ομοίωμα πέους.

Και δεν φτάνουν όλα αυτά τα θέματα που είχε η Hazel, έπρεπε να αντιμετωπίσει και το γκόμενό της που μόνο υποστηρικτικός δεν ήταν. Έφτασε στο σημείο να της φορτώσει κάθε σεξουαλικό πρόβλημα που είχαν και να της πει ότι το σώμα της ήταν ελαττωματικό. «Έκατσα μαζί του πολύ καιρό, γιατί ντρεπόμουν για τον εαυτό μου. Αλλά ύστερα από δύο χρόνια κατάλαβα πως δεν έπρεπε να κάθομαι σε μία χάλια σχέση μόνο και μόνο επειδή είχα δύο αιδοία.»

Όσο για το θέμα της επέμβασης η Hazel το ξεπέρασε. «Είμαι διαφορετική, αλλά δεν είμαι ελαττωματική, δεν πιστεύω ότι κάτι πρέπει να διορθώσω, ούτε να βάλω νυστέρι μέσα μου αν δεν είναι εντελώς απαραίτητο

Το μόνο που απασχολούσε την Hazel ήταν αν μπορούσε να κάνει παιδιά. Δεν είχε πάρει οριστική απάντηση από το γιατρό της, έτσι όταν είδε ένα πρόγραμμα στην τηλεόραση με θέμα τα διάφορα προβλήματα του σώματος αποφάσισε να συμμετέχει.

Οι παραγωγοί του προγράμματος της κανόνισαν ραντεβού με τους εξπέρ γιατρούς για το θέμα και εκείνοι της απάντησαν πως θα μπορούσε να κάνει παιδί, απλά στη γέννα θα κάνει καισαρική. Επίσης, θα πρέπει να προσέχει πολύ όταν κάνει σεξ την περίοδο της εγκυμοσύνης, γιατί μπορεί να μείνει έγκυος σε δεύτερο παιδί ταυτόχρονα. Αν κάνει κόρη δεν είναι σίγουρο ότι θα κληρονομήσει και εκείνη αυτήν την κατάσταση.

Πάντως, η Hazel έκατσε και το έψαξε το θέμα: «Η αδελφή της προγιαγιάς μου είχε δύο αιδοία και ο παππούς μου είχε τρία αρχίδια, έτσι μάλλον ήταν γραφτό να βγω και εγώ με ένα όμορφο διπλό αιδοίο.»

Τώρα, η Hazel είναι πολύ ερωτευμένη και μάλιστα ο νέος της σύντροφος, ο Riki λατρεύει το διπλό της αιδοίο. «Ο Riki πάντα μπαίνει μέσα μου από την αριστερή πλευρά του, κάτι που εμένα με βολεύει μια χαρά, αφού αυτό είναι και το πιο ευαίσθητο από τα δύο. Το κομματάκι που τα χωρίζει παλιά μου προξενούσε πολύ πόνο. Αλλά τώρα πια δεν έχω αυτό το πρόβλημα καθώς έμαθα τεχνικές για να το κουμαντάρω. Έτσι είμαι πιο άνετη και πιο ερεθισμένη, όταν κάνω σεξ.»

Όσον αφορά στην αίσθηση που έχει ο άντρας ο Riki κάνοντας σεξ μαζί της, σύμφωνα με τα λεγόμενά του το αιδοίο της Hazel είναι πολύ πιο σφιχτό σε σχέση με άλλων γυναικών, λόγω της ιδιομορφίας του.

Πάντως, ο κόσμος που έχει μάθει το μυστικό της Hazel ενδιαφέρεται για πιο kinky πράγματα καθώς πολλοί τη ρωτάνε αν μπορεί να βάλει μέσα της δύο πέη ταυτόχρονα, πράγμα όμως που δεν γίνεται…


Πηγή: sexygreekblog.blogspot.com

Bookmark and Share

1 Comment

  1. tips-trik είπε,

    Great article thank you

    Posted on 29 Ιανουαρίου 2012 - 4:30 μ.μ.

     

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια