Το ιστολόγιο ClopYPastE.gr σε συνεργασία με το Ηλεκτρονικό Πολυκατάστημα Προϊόντων Ψηφιακής Τεχνολογίας Play247.gr διοργανώνει διαγωνισμό εν όψει των Χριστουγέννων και χαρίζει κατόπιν κλήρωσης σε τρεις (3) νικητές που θα απαντήσουν σωστά σε τρεις (3) από τις συνολικά δεκαπέντε (15) ερωτήσεις που τίθενται τα παρακάτω δώρα:

1) Μία (1) Logitech QuickCam For Notebooks Pro


2) Ένα (1) TrekStor USB-Stick CS-D 12GB


3) Έναν (1) ΜobiBLU Cube 2 Digital Audio Player 1GB Black



Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 11:59μ.μ. και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου κατόπιν κλήρωσης.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με τη βοήθεια της αρχικής σελίδας του ιστοτόπου http://www.random.org/, στην οποία θα τεθούν στη γεννητρια τυχαίων αριθμών οι αριθμοί 1 (minimum) και αριθμός έγκυρων συμμετοχών (maximum) τρεις (3) φορές και τρεις (3) νικητές θα ανακηρυχθούν από τα κληρωθέντα νούμερα.

Το πρώτο (1) νούμερο που θα προκύψει από την κλήρωση θα αντιστοιχεί στο πρώτο (1) δώρο (Μία (1) Logitech QuickCam For Notebooks Pro) και θα αναδείξει τον πρώτο(1) νικητή, το δεύτερο (2) νούμερο στο δεύτερο (2) δώρο κ.ο.κ. 

Στον κάθε διαγωνιζόμενο θα αντιστοιχεί ένας αριθμός ο οποίος θα εκφράζει τη σειρά της συμμετοχής. Η σειρά συμμετοχής είναι ανάλογη με τη σειρά αποστολής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Με απλά λόγια, ο διαγωνιζόμενος o οποίος θα είναι ο πρώτος (1) αποστολέας του οποίου η συμμετοχή θα θεωρηθεί έγκυρη (βλέπε παρακάτω) θα λάβει τον αριθμό 1, ο δεύτερος τον αριθμό 2, κ.ο.κ.

Τα ονόματα των διαγωνιζομένων που θα συμμετέχουν στην κλήρωση με τους αριθμούς που τους αντιστοιχούν καθώς και οι σωστές απαντήσεις του διαγωνισμού θα αναρτηθούν με τη μορφή σχολίου κάτω από το post του διαγωνισμού είτε με τη μορφή νέου post σε εύλογο χρονικό διάστημα κατόπιν της λήξης της προθεσμίας του διαγωνισμού και φυσικά πριν την πραγματοποίηση της κλήρωσης.

Η κλήρωση θα μαγνητοσκοπηθεί και το βίντεο καθώς και οι νικητές θα αναρτηθούν στο blog ClopYPastE.gr μέσω κάποιου post.

Τόσο για τη διάθεση των δώρων όσο και για την παράδοση αυτών είναι υπεύθυνο το Ηλεκτρονικό Πολυκατάστημα Προϊόντων Ψηφιακής Τεχνολογίας Play247.gr. To ιστολόγιο ClopYPastE.gr έχει αναλάβει απλώς τη διοργάνωση του προκείμενου διαγωνισμού. Επομένως, όλες οι λεπτομέρειες της παράδοσης των προϊόντων στους νικητές διευθετούνται σε συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό Πολυκατάστημα Προϊόντων Ψηφιακής Τεχνολογίας Play247.gr. Το ιστολόγιο ClopYPastE.gr αμέσως μετά το πέρας της κλήρωσης του διαγωνισμού, θα αποστείλει τα στοιχεία των νικητών και μόνο στο Play247.gr.

Για να θεωρηθεί έγκυρη κάποια συμμετοχή θα πρέπει ο διαγωνιζόμενος να απαντήσει σωστά σε τρεις (3) από τις δεκαπέντε (15) ερωτήσεις, οι οποίες παρουσιάζονται στο βίντεο που ακολουθεί. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να απαντήσει σε περισσότερες από τρεις (3) ερωτήσεις, απλώς θα πρέπει απαραιτήτως τρεις (3) απαντήσεις να είναι σωστές από το σύνολο των απαντήσεων που θα αποστείλει.

Για να απαντήσετε σωστά στις ερωτήσεις θα πρέπει κατά πάσα πιθανότητα να πλοηγηθείτε στον ιστοτόπο του Ηλεκτρονικού Πολυκαταστήματος Προϊόντων Ψηφιακής Τεχνολογίας Play247.gr. Όλες οι απαντήσεις των ερωτήσεων βρίσκονται εκεί.

Όλες οι απαντήσεις (αριθμός ερώτησης - απάντηση) καθώς και τα στοιχεία του κάθε διαγωνιζόμενου (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας - υποχρεωτικά) θα πρέπει να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση clopyandpaste@gmail.com με θέμα Διαγωνισμός ClopYPastE και Play247.

Τα στοιχεία αυτά πρόκειται να χρησιμοποιηθούν μόνο για τους ως άνω εκπεφρασμένους σκοπούς και δε θα χρησιμοποιηθούν για ανεπιθύμητη επικοινωνία.

Ηλεκτρονική αλληλογραφία (email) που δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις θα απορρίπτεται καθώς και συμμετοχές οι οποίες θα αποστέλλονται με τη μορφή σχολίων στο post του διαγωνισμού.

Τονίζουμε ότι τέτοιας μορφής σχόλια ούτε καν θα δημοσιεύονται.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!

Ερωτήσεις διαγωνισμού:

Οδηγίες:

H σειρά που εμφανίζονται οι ερωτήσεις είναι τυχαία. Πατήστε το κουμπί "Παύση" (Pause)(κόκκινο κουμπί) προκειμένου να "παγώσει" η διαδικασία προβολής των ερωτήσεων. Πατήστε το κουμπί "Αναπαραγωγή" (Play) (πράσινο κουμπί) προκειμένου να συνεχίσει η διαδικασία προβολής των ερωτήσεων από εκεί που σταμάτησε. Αν θέλετε να προχωρήσετε σε κάποια άλλη ερώτηση πατήστε το κουμπί "Επόμενο" (Next) (κίτρινο κουμπί). Σημειώνουμε και πάλι ότι οι ερωτήσεις δεν ακολουθούν κάποια λογική σειρά. Αυτό σημαίνει με άλλα λόγια ότι μετά την πρώτη (1) ερώτηση δεν είναι απαραίτητο να ακολουθεί η δεύτερη (2) κ.ο.κ. Είναι πιθανόν να ακολουθεί ακόμα και η ίδια...


Πατήστε εδώ για μετάβαση στον ιστοτόπο του Ηλεκτρονικού Πολυκαταστήματος Προϊόντων Ψηφιακής Τεχνολογίας Play247.gr Υ.Γ. Απαντήστε σε τρεις (3) από τις δεκαπέντε (15) ερωτήσεις και αποστείλατε τους αριθμούς των ερωτήσεων μαζί με τις απαντήσεις τους καθώς και το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση clopyandpaste@gmail.com.

Πηγή: ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Share/Save/Bookmark

3 comments

  1. Ανώνυμος είπε,

    προσπαθω να στειλω mail, αλλα επιστρεφει πισω. Ισχυει το clopyandpaste@blogspot.com? Η μηπως ειναι σε καμια μαυρη λιστα το hotmail?...

    Posted on 22 Νοεμβρίου 2009 στις 9:38 μ.μ.

     
  2. Clopy Paste είπε,

    Το clopyandpaste@blogspot.com δεν είναι σωστό. Το σωστό είναι clopyandpaste@gmail.com. Είχε γραφτεί λάθος στο post και διορθώθηκε. Μας συγχωρείτε!

    Posted on 22 Νοεμβρίου 2009 στις 10:40 μ.μ.

     
  3. Clopy Paste είπε,

    O διαγωνισμός έχει λήξει. Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!

    Posted on 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 1:09 π.μ.

     

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Donate

Donate
Buy Me A Coffee

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια