Στροφή στον espresso γιατί… συμφέρει

Αναρτήθηκε από Clopy Paste 9 Ιανουαρίου 2017


Ο καφές αποτελεί μέρος της καθημερινής καταναλωτικής κουλτούρας τον Ελλήνων. Μάλιστα η στροφή προς συγκεκριμένο είδος καφές τα τελευταία χρόνια, αυτό του espresso, μόνο τυχαία δεν είναι όπως αποκαλύπτει πρόσφατη έρευνα της Infobank Hellastat (IBHS).

Το στοιχείο που συνετέλεσε στη συγκεκριμένη στροφή είναι η επιτυχημένη προώθηση των μηχανών παρασκευής καφέ με κάψουλες για ιδιωτική χρήση (on demand) σε αρκετά προσιτές τιμές, γεγονός που αύξησε σημαντικά τη διείσδυσή τους στα ελληνικά νοικοκυριά.

Advertisement

Πλέον, τα ροφήματα με βάση τον espresso κυριαρχούν και μάλιστα η οικιακή χρήση παρουσιάζει τεράστια αύξηση. Κομβικό ρόλο στη συγκεκριμένη αλλαγή παίζει το γεγονός ότι στην αγορά υπάρχουν ολοκληρωμένες λύσεις μηχανής και καψουλών για την παρασκευή espresso ή άλλων ροφημάτων με βάση τον espresso.

Ο καφές αποτελεί για τους περισσότερους ένα καθημερινό έξοδο και γι’ αυτό οι οικονομικές κάψουλες που υπάρχουν στην αγορά δίνουν τη λύση που ολοένα και περισσότεροι αναζητούν. Μάλιστα, οι οικονομικές λύσεις (που μπορείτε για παράδειγμα να βρείτε ΕΔΩ), σε αντίθεση με άλλες κατηγορίες προϊόντων, δεν έρχονται σε αντίθεση με την ποιότητα του espresso.

Advertisement

Πηγή: ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com - enikos.gr

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

networkedBlogs

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια