Το Facebook απέκτησε άρωμα… αρχαιοελληνικό, αφού πρόσθεσε στις επιλογές γλώσσας την αρχαία ελληνική! Έτσι πλέον οι λάτρεις της μπορούν να την επιλέξουν και να βλέπουν στις σελίδες του κοινωνικού δικτύου λέξεις και φράσεις γραμμένες όπως τις παλιότερες εποχές.

Για παράδειγμα, η αρχική σελίδα εμφανίζεται ως Οίκος, τα μηνύματα ως Αγγέλματα, ενώ στο πλαίσιο του σχολίου υπάρχει η ένδειξη Σχόλιον γράφειν. Και το Facabook ρωτάει τον χρήστη: «Τί δοκείς;» – αντί του «Τί σκέφτεσαι;».

Αν σε ενδιαφέρει να έχεις τα αρχαία ελληνικά, θα πας στις Ρυθμίσεις και θα πατήσεις την επιλογή «Γλώσσα» (στην αριστερή μπάρα). Κάτω από τα Ελληνικά υπάρχει η «Ελληνική αρχαία», θα την επιλέξεις και θα πατήσεις αποθήκευση αλλαγών.

Το αστείο (τουλάχιστον προς το παρόν) είναι ότι δεν έχει γίνει μετάφραση σε όλες τις λέξεις (όπως στα νεοελληνικά) και η αρχαιοελληνική μπερδεύεται με την αγγλική. Απίστευτος συνδυασμός…

Πηγή: bimag.gr - ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια