Πώς καθαρίζουμε τα χέρια απ’ το χρώμα του παντζαριού (;)

Αναρτήθηκε από Clopy Paste 3 Ιανουαρίου 2016


Το παντζάρι είναι πεντανόστιμο! Σκέτο ή σε σαλάτα, αποδίδει 44 θερμίδες / 100 γραμμάρια και αποτελεί μια εξαιρετική πηγή βιταμινών και ιχνοστοιχείων. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά στοιχεία, σε φυλλικό οξύ, φυτικές ίνες και κάλλιο!

Συμβαίνει όμως συχνά να ξεχνάμε να φορέσουμε τα γάντια κουζίνας για να το καθαρίσουμε κι έτσι τα χέρια μας βάφονται κόκκινα!

Τί κάνουμε τότε; Τα τρίβουμε γερά με αλάτι και λεμονάκι. Μετά τα σαπουνίζουμε με ζεστό νερό και …. Να τα πάλι πεντακάθαρα!

Πηγή: infokids.gr - ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

networkedBlogs

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια