Η θεατρική-μουσική σκηνή «Τσάι στη Σαχάρα» διαθέτει από 5 διπλές προσκλήσεις για τη νέα παράσταση «Ο Θεός το θέλησε» στους αναγνώστες του ClopYPastE blog για τις ημερομηνίες από 10 Μαΐου 2015 έως 11 Ιουνίου 2015 κάθε Πέμπτη και Κυριακή στις 21.45 (σύνολο προσκλήσεων: 50).


Αρκεί να μας αποστείλετε, το ονοματεπώνυμό σας και την ημερομηνία που επιθυμείτε να την παρακολουθήσετε στα e-mail info (at) clopypaste.gr ή clopyandpaste (at) gmail.com ή στη σελίδα του ClopYPastE blog στο Facebook ΕΔΩ μέσω μηνύματος: 

Οι ημερομηνίες στις οποίες μπορείτε να κερδίσετε ΔΩΡΕΑΝ διπλές προσκλήσεις δημοσιεύονται παρακάτω.

Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιεύονται στην παρούσα ανάρτηση, η οποία θα ενημερώνεται εφόσον υπάρχουν νικητές και θα βρίσκονται στο ταμείο της θεατρικής-μουσικής σκηνής «Τσάι στη Σαχάρα» Λαοδικείας 18 – Ιλίσια Τ.Κ. 11528, τηλέφωνο: 211 0120936, μέσα μαζικής μεταφοράς για πρόσβαση: Στάση Μετρό ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ και λεωφορεία 608, 622, 235, 140). Από την στάση του Μετρό στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ μπορείτε βέβαια να μεταβείτε στη θεατρική-μουσική σκηνή «Τσάι στη Σαχάρα» και με τα πόδια. Απέχει περίπου 500m. 

Οι νικητές θα προκύπτουν κατόπιν κλήρωσης και θα ενημερώνονται και με e-mail για την επιτυχία τους.

Οι νικητές αν θέλουν μπορούν να επικοινωνούν για επιβεβαίωση με τη θεατρική-μουσική σκηνή «Τσάι στη Σαχάρα» στο τηλέφωνο: 211 0120936.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώνουν τουλάχιστον μία μέρα πριν ότι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση, και συγκεκριμένα μέχρι και τις 23:00 καθότι η κλήρωση θα πραγματοποιείται μία μέρα πριν την παράσταση, και συγκεκριμένα μεταξύ των ωρών 23:01 και 23:59. Έτσι αν για παράδειγμα επιθυμούν να παρακολουθήσουν μια παράσταση στις 10/5/2015 θα πρέπει να έχουν φροντίσει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και τις 23:00 της 9/5/2015.  


«Ο Θεός το θέλησε»


Όταν ο λόγος και τα κηρύγματα του Θεού, παραποιούνται στο μυαλό μιας γυναίκας, όταν η ανάληψη εξουσίας μέσα στο ίδιο σου το σπίτι μετατρέπεται σε μέσο τυραννίας του ίδιου σου του παιδιού... τότε μόνο μπορεί κανείς να καταλάβει πως ο Θεός και ο λόγος του γίνεται επικίνδυνος αν μεταφραστεί λανθασμένα. Ως και δολοφονικός.

Η Αντζέλικα ζει με τον γιο της Ουίλλιαμ, σε μια επαρχία. Επηρεασμένη από τα κηρύγματα των καλογριών που τη μεγάλωσαν στο μοναστήρι, ξεσπάει όλο το μένος της για τη ζωή που η ίδια στερήθηκε στον γιο της. Μέχρι την εμφάνιση της Λίζας, μια ελαφριάς κοπέλας του χωριού, που γίνεται η αφορμή να ξεδιπλωθεί όλη η συμπλεγματική ψυχοσύνθεση που δημιούργησε στην Αντζέλικα η Μονή, η προσευχή και η απομάκρυνση απ' τις χαρές της ζωής που στερήθηκε.

Ο Ουίλλιαμ ερωτεύεται τη Λίζα παρά τις απειλές της μητέρας του, η οποία όπως διατείνεται δρα και ενεργεί μόνο βάσει τον λόγων του Θεού, φτάνοντας σε ακραίες συμπεριφορές και ενέργειες μέχρι την τελική κάθαρση, βάσει πάντα των δικών της πεποιθήσεων.

Ένα έργο που μας μιλάει για τις πολύ σκοτεινές πτυχές κάθε ανθρώπου και για το πόσο εύκολα ξεδιπλώνονται αυτές, αν δοθεί το κατάλληλο και βολικό ερέθισμα. Αν καλυφθεί όλη αυτή η έκρηξη με το πέπλο της εκκλησίας και του λόγου του Θεού, κάνοντας μερικές φορές μέχρι και τον θάνατο, τρόπο σωφρονισμού. Πάντα με τα αποσπάσματα της Καινής Διαθήκης στο χέρι….

Συντελεστές

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Γιώργης Κοντοπόδης

Μουσική επένδυση: Άγγελος Ανδρεόπουλος

Επιμέλεια σκηνικού – κοστουμιών: Γιώργης Κοντοπόδης

Φωτισμοί: Αλέξανδρος Λιακόπουλος

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Αννίτα Μαυρομιχάλη

Δώρα Πανταζοπούλου

Λευτέρης Παπαδημητρίου

Ημερομηνίες και ώρες παραστάσεων: 10, 14, 17, 21, 24, 28, 31 Μαΐου 2015, 4, 7, 11 Ιούνιου 2015 (Πέμπτες και Κυριακές)

Ώρα παράστασης: 21:45

Διάρκεια παράστασης: 90'

Πηγή: ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.gr

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια