Πολλές είναι οι γυναίκες που χάνουν τον ύπνο τους, επειδή υποφέρουν από το ροχαλητό του συντρόφου τους, ενώ υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου οι ρόλοι ίσως αντιστρέφονται.

Το πρωτοποριακό αυτό μαξιλάρι υπόσχεται να βάλει τέλος στις θορυβώδεις νύχτες, καθώς μπορεί να ωθήσει απαλά εκείνον που ροχαλίζει ώστε να αλλάξει θέση και να σταματήσει την ενοχλητική αυτή συνήθεια.

Το έξυπνο μαξιλάρι είναι εξοπλισμένο με ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο που ανιχνεύει τις ηχητικές δονήσεις του ροχαλητού. Έπειτα, μία εσωτερική θήκη διογκώνεται με τη βοήθεια αέρα, καθιστώντας το μαξιλάρι 3-4 εκατοστά ψηλότερο.

Όταν κοιμόμαστε στο πλάι το ροχαλητό μειώνεται, αφού η βάση της γλώσσας μας δεν ακουμπά στο πίσω μέρος του λαιμού, ώστε να εμποδίζει την αναπνοή. Με τον ίδιο τρόπο, η ανυψωμένη γωνία του μαξιλαριού ανοίγει τους αεραγωγούς μας, προτρέποντάς μας σε μία καλύτερη θέση ύπνου, πιθανότατα γυρίζοντας στο πλάι.

Στο πλαϊνό τμήμα της συσκευής υπάρχει ένας συνδυασμός πλήκτρων, προκειμένου ο χρήστης να ρυθμίζει την ευαισθησία του μαξιλαριού, ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες του. Για ελαφρύ ροχαλητό συνίσταται υψηλή ευαισθησία, ενώ για βαρύ ροχαλητό ενδείκνυται η χαμηλή ευαισθησία.

Η θήκη του αέρα διαστέλλεται και συστέλλεται προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι αναπνευστικές δίοδοι θα παραμείνουν ανοιχτές για την πρόληψη του ροχαλητού. Μπορεί επίσης να διογκωθεί χειροκίνητα σε ένα επιθυμητό πάχος μεταξύ 10-18 εκατοστών.

Το έξυπνο μαξιλάρι είναι γεμάτο με πολυουρεθάνη, ενώ το ειδικό κάλυμμα από πολυεστέρα μπορεί να αφαιρεθεί και να πλυθεί.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το αποκτήσουν στην τιμή των 110 ευρώ, μέσω ιστοσελίδας που εδρεύει στη Νέα Υόρκη.

Υ.Γ.

Όσοι βρίσκουν ακριβή αυτή τη λύση μπορούν να ρίξουν μία ματιά εδώ.

Πηγή: infokids.gr - ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια