Η ιστοσελίδα Victoria Milan πραγματοποίησε μια δημοσκόπηση στα μέλη της. Οι 4.000 γυναίκες που συμμετείχαν έπρεπε να απαντήσουν, γιατί απατούν το σύντροφό τους. Τα σημαντικότερα «φάουλ» ήταν τα παρακάτω:

1. Η αγένεια: Οι άνδρες που τραβούν τα σκεπάσματα μετά το σεξ, φοράνε κάλτσες κατά τη διάρκεια ή κοιτάζουν το κινητό τους πριν και μετά φάνηκε πως απογοητεύουν και απωθούν τις γυναίκες. Απάντησαν πως νιώθουν παραμελημένες και πως οι άνδρες δεν κάνουν καμία προσπάθεια.

2. Ο ναρκισσισμός: Αρκετές γυναίκες δήλωσαν πως οι άνδρες που εστιάζουν μόνο στις δικές τους ανάγκες χωρίς να δίνουν σημασία στη σύντροφό τους τις προκαλούν να μην μείνουν πιστές.

3. Οι βρωμοκουβέντες: Σε πολλές γυναίκες δεν αρέσουν οι άνδρες που μιλούν άσχημα την ώρα του σεξ, καθώς τις κάνουν να αισθάνονται ότι βρίσκονται σε ταινία πορνό και όχι στην πραγματική ζωή.

4. Η έλλειψη φαντασίας και αυθορμητισμού: Η ρουτίνα στο σεξ δεν αφήνει χώρο για το πάθος.

5. Τα σύντομα προκαταρκτικά: Πρόκειται ίσως για το σημαντικότερο λάθος των ανδρών. Έχει αποδειχθεί από έρευνες ότι γυναίκες χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να φτάσουν στην κορύφωση και οι γυναίκες εκνευρίζονται όταν οι άνδρες το αγνοούν.

Πηγή: ilovestyle.com

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια