Είναι απελπισμένοι, οικονομικά εξαθλιωμένοι, πολλές φορές ακόμα και άνεργοι. Είναι άνθρωποι που ζουν τον εφιάλτη που αποτυπώνεται στη λέξη με τα πέντε γράμματα... Κρίση. Κάποιοι όμως δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια. Κάνουν τα πάντα, προκειμένου να μαζέψουν ένα χαρτζιλίκι, ακόμα και τα «πειραματόζωα».

Πολλοί είναι αυτοί πλέον που ακολουθούν το επάγγελμα του δοκιμαστή προϊόντων. Ακόμα και οι Έλληνες φοιτητές του εξωτερικού δοκιμάζουν αποσμητικά και σαπούνια, χάπια και αλοιφές, ελιξήρια και μαντζούνια, αλλά και πρωτοποριακά ηλεκτρονικά γκατζετάκια, προκειμένου να βάλουν ένα ευρώ παραπάνω στην τσέπη τους. Ωστόσο, διατηρούν τη νέα τους δραστηριότητα μακριά από τα αυτιά των συγγενών τους, καθώς φοβούνται τις επιπτώσεις των Ελλήνων μαμάδων...

Η δουλειά του δοκιμαστή προϊόντων εξασφαλίζει ένα πολύ καλό χαρτζιλίκι. Μάλιστα, σύμφωνα με το BBC όλοι και περισσότεροι μεσήλικες επιλέγουν να πάρουν μία «γεύση» από αυτό το επάγγελμα, για να αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση.

Βρετανός πρώην άνεργος, που ξεκίνησε νέα καριέρα ως «πειραματόζωο» υποστηρίζει ότι με τη δοκιμή τεσσάρων προϊόντων τον μήνα ζει κανείς μία άνετη ζωή, αν βεβαίως δεν έχει οικογένεια.

Ειδικοί αναφέρουν ότι το ρίσκο για παρενέργειες είναι μηδαμινό έως μηδενικό - οι περισσότεροι δοκιμαστές φαρμάκων ήταν άλλωστε ανέκαθεν οι φοιτητές της Ιατρικής και της Φαρμακευτικής.

Ωστόσο, πρέπει να τηρεί κανείς με θρησκευτική ευλάβεια τις οδηγίες και τις δοσολογίες, αλλά το πιο βαρετό στο επάγγελμα είναι ότι τα ατελείωτα ερωτηματολόγια που πρέπει να συμπληρώνει.

Πηγή: iefimerida.gr

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια