Το ξέρατε αυτό για το ΝΟΥΝΟΥ που πίνουμε τόσα χρόνια (;)

Αναρτήθηκε από Clopy Paste 23 Νοεμβρίου 2013


Το θυμόσαστε το γάλα ΝΟΥΝΟΥ με σήμα την Ολλανδέζα, με το οποίο μεγάλωσαν γενιές και γενιές Ελλήνων; Στη μέση και λίγο προς τα κάτω υπήρχε μία εικόνα με μία Ολλανδέζα, η οποία θήλαζε ένα μωρό.Τώρα η εικόνα έχει αλλάξει και η Ολλανδέζα δεν θηλάζει πια ένα μωρό, αλλά κρατάει στην αγκαλιά της μία ανθοδέσμη από τουλίπες.

Ναι, καλά διαβάσατε - αν δεν το 'χετε δει, ήδη. Γιατί όλα αυτά; Στα τόσα γάλατα δεν ήταν ποτέ δυνατόν να υπάρχει μόνο ένα ΝΟΥΝΟΥ. Το τεκμήριο δεύτερο ΝΟΥΝΟΥ (δείτε τη φωτογραφία), βέβαια, δεν έδωσε τις απαραίτητες απαντήσεις στο πλήθος των ερωτημάτων που στο μεταξύ είχαν κατακλύσει τον κοινό νου.

Όπως το γιατί η νεαρά Ολλανδέζα (της ετικέτας του) ανασκουμπώθηκε αιφνιδίως, στερώντας μας έτσι τη θέα του υπέροχου μητρικού στήθους της. Ή, ποιοί ακριβώς λόγοι εξανάγκασαν τη FrieslandCampina (την παραγωγό εταιρεία, δηλαδή) σε αυτή την αναδρομική ... κρίση σεμνοτυφίας; 

Ο λόγος είναι απλός. Δεν γουστάρουν να πατρονάρουν τον θηλασμό από την στιγμή που έχουν πάρα πολλά προϊόντα για αντικατάστασή του. Οι καιροί αλλάζουν και όλα θυσιάζονται στον βωμό του κέρδους. Έτσι αντικατέστησαν το...μωρό με...τουλίπες κάνοντας εσκεμμένη... στείρωση στην μικρή Ολλανδέζα.

Πηγή: pinnokio.gr - ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια