Πότε ένας άνδρας χάνει την... παρθενιά του (;)

Αναρτήθηκε από Clopy Paste 12 Νοεμβρίου 2013


Οι άνδρες σε αντίθεση με τις γυναίκες, δεν διαθέτουν παρθενικό υμένα, οπότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να καταλάβει μία γυναίκα – από ανατομικής άποψης - αν ένας άνδρας είναι παρθένος ή όχι.

Σύμφωνα όμως με τους ουρολόγους, σε λίγες περιπτώσεις στις πρώτες σεξουαλικές εμπειρίες συμβαίνει διάρρηξη του χαλινού, μιας μικρής μεμβράνης που υπάρχει μεταξύ ακροποσθίας και βαλάνου και η οποία αποτελεί ένα είδος αντρικής παρθενιάς.

Όταν ο χαλινός είναι κοντός, τότε το απότομο τράβηγμά του προς τα πίσω κατά τη διάρκεια της στύσης και της σεξουαλικής επαφής, μπορεί να σκιστεί και να υπάρξει μία μικρή αιμορραγία. Η αιμορραγία αυτή είναι ελάχιστη και δεν συγκρίνεται με την αντίστοιχη της ρήξης του παρθενικού υμένα στις γυναίκες.

Αν ο χαλινός είναι αρκετά μακρύς δεν σκίζεται, οπότε δεν μπορεί να καταλάβει κανένας αν ο άνδρας “έχασε” την παρθενιά του.

Πάντως, η σίγουρη απόδειξη ότι για κάποιον είναι η πρώτη φορά, είναι η έκφραση που έχει στα μάτια και το πρόσωπο, καθ' όλη τη διάρκεια της επαφής.

Πηγή: onmed.gr

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια