Πόση υποκρισία πια; Σύνταξαν έγγραφο σύμφωνα με το οποίο αναιρούν την απόλυση της καθηγήτριας Κλεοπάτρας Καψαχάτης από τη Λάρισα, την οποία είχαν ειδοποιήσει για το συμβάν (της απόλυσης) τηλεφωνικώς.Υπενθυμίζεται πως η καρδιά (της) πρόδωσε την καθηγήτρια νοσηλευτικής που τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Η Κλαίρη Καψαχάτη, που δίδασκε στο 1ο ΕΠΑΛ Τιρνάβου Λάρισας (πριν το ΕΠΑΛ εργαζόταν για 13 χρόνια στα ΤΕΙ Λάρισας), ενημερώθηκε επίσημα ότι τίθεται σε διαθεσιμότητα την περασμένη Παρασκευή (2/8/2013) και μία μέρα αργότερα υπέστη ανακοπή καρδιάς και έχασε τη ζωή της.

Μητέρα δύο παιδιών, μάχιμη εκπαιδευτικός, συνδικαλίστρια, πρώην μέλος της διοίκησης της ΕΛΜΕ Λάρισας, μέλος της ΚΟΒ Εκπαιδευτικών στη Λάρισα και στέλεχος του ΠΑΜΕ στο χώρο της εκπαίδευσης, η Κ. Καψαχάτη, αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και πριν από ενάμιση χρόνο είχε υποβληθεί σε σοβαρή επέμβαση καρδιάς (τριπλό bypass).

Παρ' όλ' αυτά εργαζόταν κανονικά και είχε ζητήσει για λόγους υγείας να εξαιρεθεί από τη διαθεσιμότητα, αίτημα που μόλις την περασμένη Παρασκευή έμαθε ότι απορρίφθηκε.Σήμερα ήρθαν με μια επιστολή να καλύψουν τη γύμνια και την σαθρότητα του συστήματος τους. Ντροπή σας Κύριοι...Λίγο αξιοπρέπεια πια...

Πηγή: pinakio.blogspot.grstar.gr - ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια