Με έχει τρελάνει η Εύα Αντωνοπούλου του ΣΚΑΪ TV!

Αναρτήθηκε από Clopy Paste 31 Οκτωβρίου 2012


Η δημοσιογράφος Εύα Αντωνοπούλου του έγκριτου ΣΚΑΙ, εκπρόσωπος και αυτή της νεοελληνικής πνευματικής ελαφρότητας ως φαίνεται, πρότυπο ευστροφίας και εκφραστής του μέσου κουφιοκέφαλου Έλληνα που ασταμάτητα αυξάνεται αριθμητικά τα τελευταία 30 χρόνια, μας πληροφορεί από την εκπομπή της: ότι δεν παίρνουν οι μετανάστες τις δουλειές των Ελλήνων, γιατί αυτή δεν έχει δει ποτέ Έλληνα να καθαρίζει τζάμια στα φανάρια!!!


Δηλαδή αγαπητή μου Εύα Αντωνοπούλου, πιστεύετε ότι προσφέρει κάποιος μετανάστης στην εθνική οικονομία αν αυτός δουλεύει στα φανάρια;

Αλλά εκτός αυτού εσείς ξέρετε να υπάρχει ως επάγγελμα σε κάποιο μέρος του πολιτισμένου κόσμου ο καθαρισμός των παρμπρίζ στα φανάρια;

Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου, δεν λέω.

Κάποτε κάποιος στην Ελλάδα πρέπει να απαντήσει στο εξής ερώτημα, πριν από κάθετι άλλο: Προς τα που θέλουμε να πάμε ως χώρα;

Αν έχουμε επιλέξει να γίνουμε μια τριτοκοσμική χώρα και οικονομία, τότε ναι, θα ανθίζουν στην Ελλάδα επαγγέλματα όπως ο καθαρισμός των παρμπρίζ στα φανάρια, η διαλογή των σκουπιδιών στους κάδους μπροστά στην πολυκατοικία, το εμπόριο πάνω στο πεζοδρόμιο. Το κρέας θα πωλείται στο πεζοδρόμιο, το κατούρημα θα γίνεται στις γωνίες, τα ταξί θα αντικατασταθούν από τα τρίκυκλα ποδήλατα όπως αυτά στις χώρες της ανατολικής Ασίας,  θα υπάρχουν οδοντιατρεία πάνω στο πεζοδρόμια όπως στις Ινδίες κ.τ.λ., κ.τ.λ. Είναι δηλαδή πολλά επαγγέλματα και συνήθειες πράγματι που θα βρουν θέση στην ελληνική οικονομία όσο αυτή γίνεται τριτοκοσμική.

Αλλά και αν επιλέξουμε να μην χρησιμοποιούμε γάντια στα νοσοκομεία θα φύγουν οι επαγγελματίες νοσοκόμες και θα βρουν δουλειά κάποιες άλλες, που θα καθαρίζουν τους αρρώστους χωρίς γάντια, όλα είναι θέμα επιλογής.

Όσον αφορά και στην καραμέλα περί των αγροτικών δουλειών: Και εδώ είναι πάλι θέμα επιλογής!

Εμείς επιλέξαμε να έχουμε μια τριτοκοσμική χειρωνακτική γεωργία, γι' αυτό χρειαζόμαστε τους Πακιστανούς να αρμέγουν με τα χέρια τα πρόβατα γεμάτοι με ηπατίτιδα, αντιθέτως στην Γερμανία αρμέγουν μόνο με αποστειρωμένα αρμεχτικά.

Αλλά και στα μαρούλια, στις πατάτες, στις ελιές, στα αμπέλια, και πάρα πολλές άλλες καλλιέργειες οι μη τριτοκοσμικές χώρες δεν χρησιμοποιούν καθόλου χέρια, μόνο εμείς οι τριτοκοσμικοί μαζεύουμε ακόμη τις ελιές, τα μαρούλια κ.τ.λ. με τα χέρια.

Εν κατακλείδι ο κάθε ένας λαός χρειάζεται τα εργατικά χέρια και τις επαγγελματικές ειδικότητες που του αξίζουν, άλλοι χρειάζονται πυρηνικούς επιστήμονες, ακριβούς σεφ, οδηγούς για λιμουζίνες, ειδικευμένους γιατρούς και καταρτισμένες νοσοκόμες, και άλλοι λαοί χρειάζονται εργατικά χέρια για τα παρμπρίζ στα φανάρια, χέρια γεμάτα ηπατίτιδα να αρμέγουν τα πρόβατα, νοσοκόμες χωρίς γάντια, και οδηγούς τρίκυκλων ποδηλάτων με σκέπαστρο, αντί των οδηγών ταξί.

Αλλά και στο θέμα του τουρισμού, υπάρχουν οι τουρίστες που επισκέπτονται τις φαβέλες στη Βραζιλία, αλλά υπάρχει και ο τουρισμός της Ρόδου.

Εμείς έχουμε επιλέξει τον τριτοκοσμικό τουρισμό των φαβέλων, αντί του κοσμοπολίτικου της Ρόδου, για το κέντρο της Αθήνας.

Όλα, όλα αγαπητή μου Αντωνοπούλου είναι θέμα επιλογής για έναν λαό, όλα, τίποτα δεν είναι θέμα τύχης.

Αυτό το επάγγελμα στο παρακάτω βίντεο κυρία Αντωνοπούλου δεν καταδέχονται να το εξασκήσουν οι Έλληνες, μήπως να το φέρουμε και αυτό στην Ελλάδα;

Είναι και αυτό κάποιου είδους ανάπτυξη και πολυπολιτισμός.


Πηγή: olympia.gr

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

networkedBlogs

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια