Μένω στην Αγία Παρασκευή, ξυπνάω κάθε μέρα στις 6:30 το πρωί, ασχέτως του τι ώρα έχω κοιμηθεί το προηγούμενο βράδυ, παίζω ρακέτες ή πηγαίνω για χειμερινό μπάνιο στη Λούτσα, τρώω φαγητό με τα φιλαράκια μου ή πηγαίνουμε για κρασάκι ή για καφέ. Γυρίζω συνέχεια, δεν κάθομαι.

Μεγάλωσα στη Λάρισα. Από πολύ μικρός είχα γκόμενες και τις πασπάτευα. Παίζαμε δήθεν, αλλά εμένα το μυαλό μου ήταν στο πώς θα τις έβαζα κάτω, το μάτι μου έπαιζε συνέχεια. Από 15 χρονών, ο πατέρας μου με κυνηγούσε στα μπουρδέλα. Ήμουνα γεννημένος γυναικάς.

Όποτε ερχόταν καμιά καλλιτέχνιδα στο Αλκαζάρ, το μαγαζί στη Λάρισα, γινόταν χαμός. Μου είχαν αναθέσει μάλιστα οι ιδιοκτήτες να πηγαίνω εγώ να υποδέχομαι τα κορίτσια, κι άμα μου άρεσε πολύ κάποια, δεν κρατιόμουνα.

Στα γυρίσματα είχα πιάσει δυο τρεις κοπέλες γκόμενες, έβγαζα όλη τη μέρα φωτογραφίες και μετά πηγαίναμε και κάναμε τα δικά μας. Τις πλάκωνα στο π....., κι αυτές το ευχαριστιόντουσαν. 19 χρονών πιτσιρικάς ήμουνα τότε, ήθελα πέντε γυναίκες το λεπτό για να είμαι ικανοποιημένος. Όταν έχω μία γυναίκα, με πιάνει κρίση, την αρπάζω, θέλω να τηνε βάλω κάτω. Δεν ζω χωρίς σεξ, με αναζωογονεί.

Από τις καλύτερες ταινίες μου θεωρώ ότι ήτανε το Sex 13 μποφόρ. Αυτές οι ταινίες είχαν καλά λεφτά, ήτανε και μέσα στο αίμα μου το σεξ, θέμα να κ...... σε γύρισμα δεν είχα ποτέ. Σιγά σιγά άρχισε να με μαθαίνει ο κόσμος. Αυτό που νομίζω ότι κέρδιζε το κοινό ήταν ο αυθορμητισμός μου, οι ατάκες μου. Ήταν όλα πολύ αυθεντικά.

Μία μόνο φορά ερωτεύτηκα στη ζωή μου, και αυτήν τη γυναίκα την παντρεύτηκα. Παντρευτήκαμε μάλιστα δύο φορές. Η γυναίκα μου δεν ζήλευε, αλλά της έβαζε λόγια η πεθερά μου, κι έτσι χωρίσαμε. Όταν με πήρε πάλι, δεύτερη φορά, της λέω “Γιατί ήθελες να με ξαναπαντρευτείς;”. “Γιατί μετά από σένα είναι το χάος” μου απάντησε. Πήγα με πολλές γυναίκες, πολλές από αυτές με αγάπησαν, αλλά εγώ μόνο με εκείνη ήμουνα δεμένος. Την έχασα πριν από λίγο καιρό και μου στοίχισε ψυχολογικά.

Εκτός από τη γυναίκα που παντρεύτηκα, ποτέ δεν είχα μόνιμη σχέση. Έκανα γνωριμίες της μιας βδομάδας, το πολύ ένα μήνα, παραπάνω δεν μπορούσα, έφευγα. Έμπαινα σε σπίτια από το παράθυρο, επειδή κάποιες έμεναν με τους γονείς τους. Μου έλεγαν “Μη φωνάζεις πολύ, γιατί θα μας πάρουνε χαμπάρι οι γονείς μου”, μα δεν κρατιόμουνα. Ήτανε σαν το φαΐ. Μπορείς να ζήσεις χωρίς φαΐ;

Το ʼ78 έτρωγα στου Φλόκα, ακούω χειροκροτήματα, γυρνάω και βλέπω τον Αντρέα Παπανδρέου με τη Μαργαρίτα. Με κάλεσε στο τραπέζι τους, κάθισα λίγο, την επόμενη μέρα με φώναξε μια κυρία στο γραφείο της. “Κύριε Γκουσγκούνη, τι θα κάνετε με την πολιτική; Θα σας αφήσω ένα μήνα να το σκεφτείτε”. Εγώ απάντησα επιτόπου: “Δεν έχω καμία σχέση με την πολιτική, είναι όλοι ψεύτες”. Την απέκλεισα.

Δεν αφέθηκα ποτέ να καταστραφώ από γυναίκα. Ορισμένες, όταν τις άφηνα, ήθελαν να εκδικηθούν. Άλλες μου έβαζαν λεφτά κάτω από το μαξιλάρι, τους τα επέστρεφα. Εγώ να π..... ήθελα, δεν ήμουνα νταβατζής. Άμα υπάρχει υγεία και λειτουργούν τα μηχανήματα, δεν έχω ανάγκη κανέναν. Μέχρι σήμερα, πάντως, τα μηχανήματα λειτουργούν άψογα!

Ο κόσμος δεν π..... σήμερα. Ο λόγος νομίζω ότι είναι ο τρόπος ζωής τους. Όλοι έχουν προβλήματα. Άμα δεν είσαι καλά ψυχολογικά, πώς θα π.......;

Πολλοί με ρωτάνε αν παίζει ρόλο το μέγεθος. Παίζει κάποιο ρόλο, αλλά να μην είναι και υπερβολικό το εργαλείο. 20-22 εκ., το πολύ, αρκούν. Πάνω από 24, δε σε παίρνουνε. Μʼ εμένα πολλές γυναίκες δεν δεχόντουσαν να πάνε μαζί μου, όταν το έβλεπαν, ήθελαν να μένουμε στο στοματικό.

Πηγή: yupi.gr

Share/Save/Bookmark

0 comments

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Donate

Donate
Buy Me A Coffee

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Λαϊκές Αγορές Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια