Πώς θα αφαιρέσεις εύκολα μια αυτοκόλλητη ετικέτα...

Αναρτήθηκε από Clopy Paste 5 Μαρτίου 2017


Τα περισσότερα προϊόντα του εμπορίου έχουν κολλημένο σε κάποιο σημείο της επιφάνειάς τους το λογότυπό τους ή, πιο συχνά, το γνωστό bar code. Αν λοιπόν σε ενοχλεί η αυτοκόλλητη ετικέτα και θέλεις να την αφαιρέσεις, ο πιο βολικός τρόπος είναι να τη ζεστάνεις: Η θερμότητα χαλαρώνει τη δύναμη ακόμα και της πιο δυνατής βιομηχανικής κόλλας. Αυτό που σου χρειάζεται είναι ένα πιστολάκι μαλλιών. Μόνο προσοχή: Το αντικείμενο από το οποίο θέλεις να αφαιρέσεις το αυτοκόλλητο δεν θα πρέπει να είναι ευπαθές στην υψηλή θερμοκρασία (πλαστικό κ.λπ.). Γι' αυτό σιγουρέψου για την ανθεκτικότητά του, ώστε να μην το καταστρέψεις!

Ρύθμισε το πιστολάκι στο μέγιστο της θερμοκρασίας του και κατεύθυνε τον ζεστό αέρα επάνω στο αυτοκόλλητο. Αφού το ζεστάνεις για 1 λεπτό, δοκίμασε να ξεκολλήσεις μια γωνία του. Αν δεν ξεκολλάει εύκολα, ζέστανέ το για ακόμα 1 λεπτό. Αν έχει μεγάλη επιφάνεια, δοκίμασε να το ζεστάνεις τμηματικά:

Άρχισε να αφαιρείς το αυτοκόλλητο μέχρι να αισθανθείς αντίσταση και στη συνέχεια ζέστανε περισσότερο το υπόλοιπο τμήμα του.

Όταν πρόκειται για αντικείμενα από γυαλί, ξύλο και πορσελάνη μπορείς να χρησιμοποιήσεις και λευκό ξίδι: Μούλιασε καλά για μερικά λεπτά την αυτοκόλλητη ετικέτα με το ξίδι, ώστε να το απορροφήσει, και κατόπιν τρίψε τη με ένα σφουγγάρι ξεπλένοντας στο τέλος με ζεστό νερό.


Πηγή: bimag.gr - ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια