Απόκτησε ΕΔΩ το νέο Samsung Galaxy S7 & Samsung Galaxy S7 Edge 32GB που ξεκινάει από 399€ (αρχική τιμή 759€ - έκπτωση 47.43% - εξοικονομείς 360€) που μόνο η Dealber μπορεί να σου προσφέρει για να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη!

Advertisement

Το νέο Samsung Galaxy S7 & Samsung Galaxy S7 Edge φέρνει τα πάνω κάτω στον χώρο των smartphone, τραβώντας τα βλέμματα επάνω του χάρις στο λιτό, premium design του, τα πρώτης τάξεως τεχνικά χαρακτηριστικά του και την αξεπέραστη ποιότητα κατασκευής του.

Μέσα από τον κομψό σχεδιασμό του, αναδεικνύονται οι τέλειες καμπύλες του, όμως τα μάτια σου θα επικεντρωθούν στην πανέμορφη οθόνη 5.1" & 5.5" Super AMOLED αντίστοιχα, με την απίστευτη ανάλυση των 2560 x 1440 pixels (Quad HD). Αντλεί δύναμη από τον πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 8890, την τελευταία έκδοση του κορυφαίου λογισμικού Google Android (Marshmallow 6.0.1), και την ανεπανάληπτη κάμερα των 12 Megapixel που μπορεί να τραβήξει βίντεο ανάλυσης ως και 4K, με ανάλυση 1080p στις νέες λειτουργίες x8 Slow Motion ή Hyperlapse (Fast Motion και Timelapse)!


Συγκεκριμένα, ο Dual Pixel Image Sensor που βρίσκεται στην κάμερα των S7/S7 Edge διαχωρίζει κάθε pixel σε δύο φωτοδιόδους για on-chip phase detection κάτι που υπόσχεται βελτιωμένη απόδοση στον τομέα της αυτόματης εστίασης. Η τεχνολογία, που έχει χρησιμοποιηθεί έως τώρα μόνο σε επιλεγμένα high-end DSLR μοντέλα φωτογραφικών μηχανών, στέλνει φως από τον φακό σε δύο αισθητήρες εικόνας χωριστά για να ρυθμίσει την εστίαση, όπως ακριβώς το κάνει το ανθρώπινο μάτι.


Το αποτέλεσμα είναι πολύ περισσότερα pixel εστιασμένα σωστά σε σύγκριση με άλλα smartphone. Μπορεί η Samsung να μείωσε ελαφρώς την ανάλυση της κάμερας (12 MPixel), αλλά έκανε τα pixel μεγαλύτερα, κατά 56% σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, όπως και το διάφραγμα (F1.7) επιτρέποντας σε 25% περισσότερο φως να περάσει. Έτσι, ο Dual Pixel image sensor μπορεί να λαμβάνει καλύτερες φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού πολύ πιο φωτεινές και καθαρές.


Κάνει λήψη 4K video στα 30 FPS, 1080p στα 60 FPS και slow-motion 720p στα 240 fps, ενώ υποστηρίζει HDR, Optical Image Stabilization και dual video recording.


Δέχεται microSD


Αναμφίβολα, κάτι που ζητούσαν οι οπαδοί των Samsung Galaxy smartphone, ήταν η επαναφορά της δυνατότητας επέκτασης της μνήμης, καθώς δεν υπήρχε στο Galaxy S6. Η Samsung εισάκουσε αυτή την επιθυμία και πλέον, τα galaxy S7 και S7 Edge μπορούν να δεχθούν microSD κάρτες με χωρητικότητα έως 200GB, εκτός από τα 32 ή 64GB αποθηκευτικού χώρου που διαθέτουν εκ κατασκευής!


Είναι αδιάβροχο!


Άλλη μια ιδιότητα των νέων Galaxy που δεν υπήρχε στους προκατόχους τους, είναι η στεγανότητα απέναντι στο νερό! Πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζει το πρότυπο IP68, έτσι μπορούν να παραμείνουν στο νερό σε βάθος έως και 1,5 μέτρο για έως και 30 λεπτά της ώρας, ενώ είναι προστατευμένα και απέναντι στη σκόνη και το χώμα. Έτσι, μπορούν να αντέξουν σε δυσμενείς συνθήκες, σε συνδυασμό και με το Gorilla Glass που καλύπτει τόσο την οθόνη, όσο και το πίσω μέρος τους.


Φορτίζει ταχύτατα, αλλά και ασύρματα!


Ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλοι με το smartphone μας, είναι η αυτονομία του. Δυστυχώς η τεχνολογία πίσω από τις μπαταρίες τους δεν έχουν φθάσει ακόμη το επιθυμητό επίπεδο, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή μέσα στη μέρα, να ψάχνουμε… φορτιστή!


Ευτυχώς, τα Galaxy S7 και S7 Edge, πέρα από ικανοποιητικής χωρητικότητας μπαταρίες (3000 και 3600 mAh αντίστοιχα), μπορούν να φορτιστούν ταχύτατα μέσα σε λίγα λεπτά, αν χρειαστεί. Η δυνατότητα fast charging ισχύει με τη χρήση του δικού τους φορτιστή και εξασφαλίζει πλήρη «αναζωογόνηση» της μπαταρίας μέσα σε 90 λεπτά για το S7 και 100 λεπτά για το S7 Edge! Πρακτικά αυτό σημαίνει πως, ακόμη και σε περίπτωση που βιάζεστε, 5-10 λεπτά φόρτισης πριν φύγετε από το σπίτι ή το γραφείο αρκούν για να μείνει ενεργοποιημένη η συσκευή σας μέχρι το τέλος της ημέρας!


Τεχνικά χαρακτηριστικά

Samsung Galaxy S7 32GB


Οθόνη


Ανάλυση: 2560x1440

Πληροφορίες οθόνης: sAMOLED
Χρώματα: 16000000

Μνήμη

Επέκταση μνήμης: Έως 200 GB

Μνήμη τηλεφωνικού καταλόγου: Δυναμική
Ελεύθερη μνήμη προς χρήση: 24.38 GB
Μνήμη RAM: 4 GB
Ενσωματωμένη μνήμη: 32 GB

Δίκτυο

3G: Ναι

4G: Ναι
HD Voice: Ναι
Ταχύτητα δικτύου Uploading: 50 Mbps
Ταχύτητα δικτύου Downloading: 375 Mbps
SAR: 0.621 W/Kg
Συχνότητες δικτύου: 850,900,1800,1900

Κάμερα

Φλας: Ναι

Πληροφορίες εμπρόσθιας κάμερας: Εμπρόσθια κάμερα 5 MP

Συνδεσιμότητα

Bluetooth 4.2: Ναι
GPS: Ναι
Wi-Fi: Ναι
NFC: Ναι
Θύρα: Micro USB

Διαστάσεις & Μπαταρία

Μπαταρία: 3000 mAh

Χρόνος χρήσης: Έως 22 ώρες
Βάρος: 152,00 gr
Διαστάσεις: 142.4x69.6x7.9 χιλ.

Διαθέσιμα Χρώματα: Χρυσό, Ροζ χρυσό, μαύρο, λευκό κατόπιν διαθεσιμότητας

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB

Επεξεργαστής & Μνήμη


Ισχύς Βασικού Επεξεργαστή: 2300 MHz

Πυρήνες Επεξεργαστή: 4+4
Εσωτερική Μνήμη RAM: 4096 MB
Εσωτερική Μνήμη Αποθήκευσης: 32 GB
Card Slot: Ναι

Οθόνη

Μέγεθος Οθόνης: 5,5"

Ανάλυση Οθόνης: 2560 x 1440 pixels
Τύπος Οθόνης: Super AMOLED Curved capacitive touchscreen, 16M colors
Τρόπος Χειρισμού: Οθόνη αφής (Touch screen)

Κάμερα

Βασική Κάμερα: 12 MP

Δευτερεύουσα Κάμερα: 5 MP
Ενσωματωμένο Flash: Ναι

Δίκτυο & Συνδεσιμότητα

Δίκτυο Σύνδεσης: 4G

Δείκτης SAR (Head): -
WiFi: Ναι
Τύπος Διασύνδεσης: NFC, USB

Μπαταρία

Χωρητικότητα Μπαταρίας: 3600 mAh

Αποσπώμενη Μπαταρία: Όχι
Λειτουργία Ασύρματης Φόρτισης, Γρήγορης Φόρτισης: Ναι
Διάρκεια Αναμονής: -
Διάρκεια Ομιλίας: -

Ειδικά Χαρακτηριστικά: Προστασία Dust Resistant, Water Resistant, Αισθητήρες Light Sensor, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Δακτυλικό Αποτύπωμα, Proximity, Accelerometer, Καρδιακών Παλμών, Πυξίδα

Μέγεθος & Βάρος

Διαστάσεις: 150.9 x 72.6 x 7.7 mm

Βάρος: 157 gr

Διαθέσιμα Χρώματα: Χρυσό, Ροζ χρυσό, μαύρο, λευκό, μπλε κατόπιν διαθεσιμότητας



Πρόλαβε τώρα ΕΔΩ  την προσφορά! Απόκτησε το νέο Samsung Galaxy S7 & Samsung Galaxy S7 Edge 32GB!

Πηγή: dealber.gr - ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Share/Save/Bookmark

0 comments

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Donate

Donate
Buy Me A Coffee

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια