Αλέξη, φεύγω για τις διακοπές μου για τα Χριστούγεννα...

Αναρτήθηκε από Clopy Paste 24 Δεκεμβρίου 2016


Τώρα εγώ Αλέξη, φεύγω για τις διακοπές μου για τα Χριστούγεννα. Ααα μπαα, μην το συζητάς, φεύγω. Γεμίζω μία τσάντα με λεφτά και μην τον είδατε. Πες το και στον Κυριάκο, να μην με ψάχνει. Φεύγω, πάω για σκι. Εν τω μεταξύ, εσείς τη δουλειά σας. Ξεσκί.

Φεύγω, γιατί και να καθίσω, δεν έχει χώρο το συρτάρι της ταμειακής, να βάλω τις εισπράξεις. Να μην μπλοκάρουμε και το μηχάνημα!!!

Φεύγω, πάω στην επαρχία, να συνεορτάσω με τους συμπολίτες μου, τη Γέννηση του Χριστού, να το γλεντήσουμε, να βρούμε τρόπο και χρόνο, να ξοδέψουμε και το τρακοσάρι που έστειλες δώρο στα περήφανα γηρατειά της πατρίδας μας. Εεε μα πια, φτάνουν οι καταθέσεις. Τα λεφτά και τα ψάρια, τρώγονται φρέσκα Αλέξη. Θα μου πεις εσύ είσαι από την Άρτα και δεν κατέχεις από ψάρια κι ο Κούλης είναι φτωχός και δεν ξέρει από λεφτά. Έτσι είναι αγόρια μου!!! Δεν μπορεί να τα έχει κανένας όλα στην ζωή. Εσείς έχετε τις θέσεις, εμείς τα λεφτά.

Όσο θα λείπω, έχε το νου σου, να είσαι φρόνιμος και να μην αρπαχτείς πάλι με τον Σόιμπλε. Δεν φταίει Αλέξη μου ο Σόιμπλε. Φταίει που όλοι κοντεύετε να γίνεται ένα σόι μπλε. Φταίει που μαζί με όλα τα άλλα, παγκοσμιοποιήσατε και την οικονομία και όταν έχει περίοδο η Μέρκελ, πιάνουν τα νεύρα την Ελλάδα και όταν κρυολογούν στην Αμερική, φτερνίζονται στην Κίνα. Φταίει που εσείς, οι Γραμματείς και Φαρισαίοι, αντί να πάτε με τον Χριστό, πήγατε με τον Ηρώδη.

Αυτές τις Άγιες μέρες, να κοιτάξετε να κρατήσετε τα εθίματα. Να πάτε κανένα μελομακάρονο στους άδικα φυλακισμένους, όπως ο Άκης, να κάνετε κανέναν έρανο για τους φτωχούς, όπως ο καημένος ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος και κανονίστε και το τζόκερ να πέσει στον Γιάννο Παπαντωνίου.

Εγώ φεύγω. Εσείς εδώ. Να απαντήσεις στην επιστολή των δανειστών. Όχι γιατί σπατάλησες του κόσμου τα λεφτά για τους συνταξιούχους και κινδύνεψε ο πλανήτης, αλλά γιατί δεν τους ρώτησες.

Να μην λες ότι τα λέω εγώ. Στα είπε κι ο Κούλης καβάλα στο σκουπιδιάρικο.
Αααα, τώρα που είπα σκουπιδιάρικο. Πες και στον Κούλη, ότι αν επιμένετε στα μνημόνια, αν η κατάσταση συνεχίσει και το νέο έτος όπως τα προηγούμενα εφτά, σας βλέπω, όχι συνοδηγούς στο σκουπιδιάρικο, αλλά κανονικά, πίσω στη βαρέλα μαζί με τα σκουπίδια. Στη θέση που σας ταιριάζει.

Να μην επαναπαύεστε ότι ο ελληνικός λαός, θα εξακολουθήσει για πολύ ακόμη, τους άχρηστους πολιτικούς, να τους πετάει στον κάδο ανακύκλωσης, αντί για τον κάδο των απορριμμάτων.

Εύχομαι ο εορτασμός της Γέννησης του Θεανθρώπου, να φέρει χαρά και υγεία, σε όλα τα σπίτια των συνανθρώπων μου. Και στο δικό σου Αλέξη. Να γεννηθεί η ελπίδα στον κόσμο, όπως έγινε με την έλευση του Χριστού. Έστω και αν ο κόσμος δεν κυοφορεί την ελπίδα, δια της μεθόδου του κρίνου, αλλά δια του ξεσκίσματος των βαρδούλων. Ούτε βόδια υπάρχουν για να ζεστάνουν τον παγωμένο κόσμο, όπως τον Χριστό στην φάτνη. Γιατί εμείς κάναμε τη μαλακία, αντί να αφήσουμε τα βόδια στη φάτνη, τα στείλαμε στη Βουλή.

Εγώ φεύγω. Δεν πα να είναι γεμάτος ο ουρανός με μαύρα σύννεφα, φεύγω. Έτσι κι αλλιώς, τους Μάγους με τα δώρα, τα πολυεθνικά αστέρια και τα αστέρια των τραπεζών τους οδηγούν. Εμένα το πολύ-πολύ για καμιά ανακεφαλαιοποίηση να με χρειαστούν. Οπότε και στου βοδιού το κέρατο να κρυφτώ, θα με βρουν.

Καλά Χριστούγεννα συμπατριώτες!!!

Πηγή: facebook.com

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια