Εάν πιστεύατε ότι με το να σβήνετε απλώς το ιστορικό των αναζητήσεών σας στο Google είστε ήσυχοι, τότε καλύτερα να το ξανασκεφτείτε. Επειδή, ναι, υπάρχει τρόπος να μάθει κάποιος όλα αυτά τα οποία έχετε αναζητήσει και δει στον υπολογιστή σας.

Η Google αποθηκεύει όλες τις αναζητήσεις σας, ακόμη και εκείνη που κάνατε πρώτη. Δεν μας πιστεύετε; Πατήστε απλώς σε αυτό το link εδώ.

Υπάρχει ιστορικό ακόμη και για τις φωτογραφίες που έχετε αναζητήσει.

Δείτε τα όλα! Κάθε ντροπιαστική αναζήτηση που έχετε κάνει στη ζωή σας, κάθε τι που κοιτάξετε εν ώρα εργασίας, ενώ δεν θα έπρεπε... Είναι όλα εκεί.

Ίσως να μην σας ακούγεται ανησυχητικό εάν σκέφτεστε τον υπολογιστή που έχετε σπίτι σας, αλλά τί συμβαίνει με εκείνον που χρησιμοποιείτε στη δουλειά σας ή σε κάποιον άλλο δημόσιο χώρο. Τώρα σαν να σας βλέπουμε να αγχώνεστε!

Μπορείτε ευτυχώς να δώσετε σε αυτή την τρέλα. Δείτε στα αριστερά σας και πατήστε το "Activity Controls" και στη συνέχεια πατήστε την επιλογή "Web & App Activity", έτσι ώστε να μην είναι «τσεκαρισμένη».


Και τελειώσατε! Από εδώ και πέρα καλό είναι να έχετε στον νου σας ποιος μπορεί να δει όλα όσα ψάχνετε σε υπολογιστές κοινής χρήσης.

Υ.Γ. ClopYPastE

- Για να ισχύουν τα παραπάνω θα πρέπει να έχετε παραλείψει να αποσυνδεθείτε (log out) από τον λογαριασμό σας στη Google
- Τα παραπάνω γίνονται γνωστά και από το ιστορικό του περιηγητή (browser). Γι' αυτό δεν πρέπει να παραλείπετε να διαγράφετε κάθε φορά το ιστορικό του

Πηγή: ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com - huffingtonpost.gr

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

networkedBlogs

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια