Ναι μεν έπλυνες τα χέρια σου σε δημόσια τουαλέτα, αλλά...

Αναρτήθηκε από Clopy Paste 19 Σεπτεμβρίου 2016


Περισσότερο από το 90% των ανθρώπων που επισκέπτεται δημόσιες τουαλέτες δεν πλένει καθόλου ή δεν καθαρίζει σωστά τα χέρια του, αφού ολοκληρώσει την ανάγκη του. Με αποτέλεσμα βακτήρια, ιοί και πάσης φύσεως μολυσματικοί μικροοργανισμοί να τριγυρίζουν σε όλα τα αντικείμενα που αγγίζουμε και να μας απειλούν με μολύνσεις.

Αν συνηθίζεις κι εσύ να μην τα πλένεις, κακώς. Διότι πιθανόν έτσι σκορπάς διάφορα μικρόβια στο διάβα σου. Αν τα πλένεις, πολύ καλά κάνεις. Όμως ολοκληρώνεις τη διαδικασία σωστά;

Έχε υπόψη σου το εξής: Αν επισκεφτείς μια δημόσια τουαλέτα, ακόμα και αν πλύνεις τα χέρια σου, δεν είναι βέβαιο πως έχεις απαλλαχτεί από τα μικρόβια. Και αυτό γιατί βγαίνοντας αναγκαστικά θα πιάσεις το πόμολο της πόρτας που έπιασαν άλλοι πριν από εσένα χωρίς ενδεχομένως να έχουν καθαρίσει τα δικά τους χέρια. Οπότε η δική σου καθαριότητα είναι δώρο – άδωρο. Τί κάνεις; Αφού πλυθείς, πάρε ένα καθαρό χαρτί και πιάσε με αυτό το πόμολο για να ανοίξεις την πόρτα. Κατόπιν πέταξέ το στο πρώτο καλάθι αχρήστων που θα βρεις.

Πηγή: bimag.grClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια