Όταν έρχεται η ώρα του σεξ, όλα τ' άλλα πρέπει να τα αφήνεις στην άκρη. Προκειμένου να απολαύσετε και οι δύο την πιο ερωτική πράξη ανάμεσα σ' ένα ζευγάρι, δεν πρέπει να επιτρέψετε σε τίποτα να σας τη χαλάσει. Γι' αυτό καλύτερα να ξέρεις από πριν όλα όσα μπορούν να κάνουν κακό στη λίμπιντο, την απόλαυση, τον οργασμό και κατά συνέπεια τη σχέση σας.

1. Μην φας πολύ

Το πολύ φαγητό θα σε κάνει να νιώθεις βαριά και να νυστάξεις, ειδικά αν φας υδατάνθρακες. Δοκίμασε σνακ όπως ξηρούς καρπούς και φρούτα, αλλά και νερό που θα σου δώσουν ενέργεια για ό,τι ακολουθήσει.

2. Άσε κάτω τα energy drink

Το boost που σου δίνει ένα ενεργειακό ποτό δεν κρατάει πολύ. Μόλις φύγει η επήρεια της ζάχαρης, θα νιώθεις ακόμα πιο κουρασμένη απ' ό,τι πριν.

3. Mην τσακώνεστε

Μπορεί το make up sex να είναι αρκετά δημοφιλές για να κάνει κανείς παθιασμένο σεξ, αλλά ένας σοβαρός τσακωμός ακριβώς πριν την πράξη, το μόνο που θα καταφέρει είναι να κάνει τα πράγματα πιο άβολα στο κρεβάτι.

4. Όχι άγχος

Ξέρεις τί συμβαίνει: αγχώνεσαι, δεν μπορείς να λειτουργήσεις, τρελαίνεσαι, δεν κάνετε καλό σεξ και πέφτει η μαύρη κατάρα στη σχέση σας και όλα καταρρέουν. Χαλάρωσε, κι άσε εκτός κρεβατοκάμαρας τα προβλήματα της ημέρας.

5. Μην φας μέντα

Παρόλο που η δροσερή αναπνοή είναι πολύ βασική, καλύτερα να πλύνεις τα δόντια σου παρά να φας μέντα. Αυτό γιατί η μινθόλη, που βρίσκεται στη μέντα, μπορεί να μειώσει τα επίπεδα τεστοστερόνης και συνεπώς, τη λίμπιντό σου. Καλύτερα να δοκιμάσεις ένα στοματικό διάλυμα.

6. Μην σκέφτεσαι πώς είναι το σώμα σου

Αν κάνεις σεξ και σκέφτεσαι πώς σε βλέπει ο σύντροφός σου, τότε σίγουρα δεν θα το απολαύσεις όσο θα μπορούσες. Άσε τα κόμπλεξ σου γι' αργότερα και σκέψου μόνο ότι για εκείνον είσαι τέλεια και όχι δεν τον ενοχλεί η κυτταρίτιδα. Πιθανότατα δεν τη βλέπει καν εκείνη την στιγμή.

7. Μην έχεις υψηλές προσδοκίες

Όταν κάνεις για πρώτη φορά σεξ με κάποιον, πρέπει να του δώσεις τον χρόνο του. Κάθε σώμα είναι διαφορετικό και οι προηγούμενες σεξουαλικές εμπειρίες δεν μπορούν να βρουν εφαρμογή στις επόμενες, εφόσον είναι με άλλους ανθρώπους. Όταν περιμένεις να κάνεις το ίδιο σεξ που έκανες με τον πρώην σου, με τον οποίο ήσασταν δυο χρόνια μαζί, με κάποιον που γνώρισες πριν ένα μήνα, δεν πρόκειται να το καταφέρεις και πιθανότατα να απογοητευτείς. Γι' αυτό αντιμετώπισέ τον σαν κάτι εντελώς καινούριο, αυτό που όντως είναι δηλαδή.

8. Μην το παρακάνεις με τον αυνανισμό

Αν έρθεις μόνη σου σε οργασμό ακριβώς πριν κάνεις σεξ με κάποιον, μπορεί να μην καταφέρεις να ολοκληρώσεις όταν θα έχεις παρέα. Το να ερεθίσεις την περιοχή από πριν μπορεί να την κάνει λιγότερο ευαίσθητη στα αγγίγματα τρίτων και συνεπώς να κάνει για εσένα πολύ πιο δύσκολο το να «ανάψεις» και να ολοκληρώσεις.

9. Μην ρουτινιάζετε

Ο έρωτας σβήνει, αλλά είναι στο χέρι σου (σας) να κρατήσετε αμείωτο το ενδιαφέρον στο κρεβάτι. Πειραματιστείτε, πείτε τις φαντασιώσεις σας, δοκιμάστε παιχνίδια και μην ακολουθείτε την ίδια ρουτίνα κάθε φορά που κάνετε σεξ. Οι στάσεις είναι πολλές και η φαντασία ανεξάντλητη. Κάντε δουλίτσα, μην βαριέστε, τσοπ τσοπ.

10. Μην πίνεις αλκοόλ και μην καπνίζεις

Και το αλκοόλ και τα τσιγάρα έχουν αποδειχτεί επιστημονικά πως μειώνουν τη διάθεση για σεξ, aka λίμπιντο. Το κάπνισμα εμποδίζει τη ροή του αίματος στο σώμα σου, ενώ το αλκοόλ μπορεί να κάνει πιο έντονη την επιθυμία σου για σεξ, αλλά όταν έρθει εκείνη την ώρα μάλλον θα απογοητευτείς από την επίδοσή σου.

Πηγή: ladylike.gr

Share/Save/Bookmark

0 comments

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Donate

Donate
Buy Me A Coffee

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια