Μια πραγματικότητα που κανείς ιδιοκτήτης κατοικίδιου δεν θέλει να ζήσει. Τα σκυλιά, ιδιαίτερα, θεωρούνται κάτι παραπάνω από τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου - οι ιδιοκτήτες τους, τα λατρεύουν σαν «παιδιά», σαν έναν ιδιαίτερο οικείο «πρόσωπο». Γι αυτό τον λόγο, όταν η ζωή τους πλησιάζει στο τέλος, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες θέλουν να μετατρέψουν την τελευταία τους ημέρα σε ένα ξεχωριστό 24ωρο. Ο χρήστης του Reddit υπό το όνομα ewhippieyoustink2, ανέβασε μια συγκινητική φωτογραφία με το σκυλάκι του, το οποίο εκείνη την ημέρα θα θανατωνόταν.

«Η τελευταία βόλτα ενός γέρικου σκυλιού», έγραφε η λεζάντα και αρκετοί ήταν εκείνοι που συγκινήθηκαν. Όπως φαίνεται στην εικόνα, ο γεράκος μοιάζει να χαμογελάει καθώς απολαμβάνει τον αέρα από το ανοιχτό παράθυρο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Πηγή: newsbeast.gr

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

networkedBlogs

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια