Όταν συντάσσαμε το πρώτο άρθρο δεν μπορούσαμε ούτε και στα πιο τρελά όνειρά μας να φανταστούμε ότι θα ερχόταν η μέρα που το blog θα έφτανε τις 12000 δημοσιεύσεις. Η μικρή μας ομάδα χρειάστηκε να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια, να εργαστεί σκληρά, με υπομονή και με μεθοδικότητα προκειμένου να φτάνει στις οθόνες σας αυτό το αποτέλεσμα. 

Κάποιοι μας γράφετε ότι ήγγικεν η ώρα να μετακομίσουμε σε μια πιο ευέλικτη και λειτουργική πλατφόρμα και να πραγματοποιηθούν σημαντικές αλλαγές προκειμένου να μπορέσουμε να ορθώσουμε με αξιοπρέπεια το ανάστημά μας στον ανταγωνισμό. Σας απαντάμε, λοιπόν, ότι παρόλο που δεν το βλέπουμε ανταγωνιστικά το όλο θέμα, παρά ταύτα είναι μέσα στα βραχυπρόθεσμα σχέδιά μας. 

Κάποιοι παραπονιέστε που έχουμε μειώσει τον αριθμό των δημοσιεύσεων. Δυστυχώς, όταν τα χελιδόνια μετριούνται στα δάκτυλα δυσκολεύονται πολύ να φέρουν την άνοιξη. Χρειάζεται ανασυγκρότηση της ομάδας μας και νέο αίμα να εισέλθει στους κόλπους της όσο ο ακρογωνιαίος της λίθος καλά κρατεί. 

Ευχαριστούμε όλους όσοι μας διαβάζετε σε καθημερινή βάση καθώς και γενικά, σας ευχαριστούμε για τις συμβουλές καθώς και για τα καλοπροαίρετα σχόλιά σας, κολακευτικά και μη.

Συνεχίζουμε... και στον πρώτο μας αναγνώστη που θα αποκωδικοποιήσει το παρακάτω μήνυμα προσφέρουμε ένα δώρο έκπληξη για τις 12000 αναρτήσεις του ClopYPastE blog:

'&B;@?>=<;:3Wx65432+O/.-,l$HGF&%$#"!~`=^]\[ZYXWsrqponPfkdc)afedc\"ZYXW{>TYXW
PUTMqQPONGLEiCHG@E>bO

Μπορείτε να αποστείλετε την απάντηση σε ένα από τα e-mail επικοινωνίας με το blog ClopYPastE.

Πηγή: ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

networkedBlogs

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια