Τα εργοστάσια της VW αλλά και της Audi έχουν αναρτήσει στις επίσημες ιστοσελίδες τους εφαρμογή μέσω της οποίας οι κάτοχοι των γερμανικών αυτοκινήτων μπορούν να ελέγξουν άμεσα αν το όχημά τους φέρει το ειδικό λογισμικό μείωσης εκπομπής καυσαερίων.

Μάλιστα στο link που περιλαμβάνει την ειδική εφαρμογή, το εργοστάσιο της VW έχει αναρτήσει και ένα μήνυμα για τους πελάτες της, το οποίο αναγράφει χαρακτηριστικά:

«Δεν θα σας κάνουμε να χάσετε χρόνο. Δουλεύουμε σκληρά για μια λύση και θα ενημερώσουμε κάθε πελάτη μας που το όχημά του επηρεάζεται σχετικά με τα προτεινόμενα μέτρα, το συντομότερο δυνατό. Σας διαβεβαιώνουμε ότι είμαστε στον δρόμο της φώτισης και με συνέπεια οδηγούμαστε στη διαφάνεια. Σας εγγυόμαστε ότι η Volkswagen θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη των πελατών, των εμπόρων και του ευρύ κοινού.

Το μόνο που σίγουρα μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε με τη δέουσα ταχύτητα και την επιμέλεια που περιμένετε τώρα από εμάς.»...

Πιέστε εδώ για να μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της VW και πατώντας τον αριθμό πλαισίου του οχήματός σας να ενημερωθείτε αν φέρει το ειδικό λογισμικό μείωσης εκπομπών ρύπων...

Επίσης, τονίζεται στην ανάρτηση πως το σύστημα ελέγχει μόνο αριθμούς πλαισίου των αυτοκινήτων Volkswagen και Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα (εκτός Amarok).

Όλα τα οχήματα, τα οποία κατασκευάστηκαν στις ΗΠΑ και στον Καναδά, το σύστημα δεν μπορεί να τα ερευνήσει...

Επίσης, και η Audi έχει αναρτήσει ειδική εφαρμογή στο σύστημά της, ώστε οι κάτοχοι να ερευνούν αν το όχημά τους φέρει το ειδικό λογισμικό μείωσης εκπομπών ρύπων.

Πιέστε εδώ για να δείτε αν το Audi σας φέρει το ειδικό λογισμικό επιλέγοντας το "Fahrgestellnummer prüfen"...

Παράλληλα και στη συγκεκριμένη εφαρμογή της Audi υπάρχει ένα μήνυμα προς τους πελάτες που αναφέρει: «Αγαπητέ κύριε ή κυρία, δυστυχώς, υπάρχουν μερικά από τα οχήματα που φέρουν το ειδικό λογισμικό μείωσης ρύπων. Σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν τίθενται θέματα για την ασφάλεια των οχημάτων ή άλλα προβλήματα. Περισσότερες απαντήσεις στις ερωτήσεις σας μπορείτε να βρείτε εδώ. Εάν έχετε περαιτέρω απορίες, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε ευχαρίστως με την Audi»...

Πηγή: enikonomia.gr

Share/Save/Bookmark

0 comments

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Donate

Donate
Buy Me A Coffee

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια