Μέσα από ένα βίντεο διάρκειας περίπου τεσσάρων λεπτών, αποκαλύπτεται ο μαγικός και θαυμαστός κόσμος του Ενυδρείου Κρήτης, Cretaquarium.

Το υψηλής αισθητικής βίντεο, το οποίο φέρει την υπογραφή του γνωστού Κρητικού σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη, δίνει την ευκαιρία σε όλους να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, ταξιδεύοντας στο θαλάσσιο κόσμο της Μεσογείου και του Ενυδρείου Κρήτης, ενώ τους «προσκαλεί» και να το επισκεφθούν και να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες.

Με αφορμή τη δημιουργία αυτή, ο διευθυντής του Ενυδρείου Κρήτης Μιχάλης Παπαδάκης σημειώνει: «Η ομάδα του σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη, αλλάζοντας την κλίμακα της σχέσης του ανθρώπου με τη θάλασσα της Μεσογείου, αφηγείται τη μαγεία που βιώνει καθένας μοναδικά στο Ενυδρείο Κρήτης πλάθοντας την προσωπική του, απρόβλεπτη ιστορία. Το Ενυδρείο Κρήτης, γνωστό ως Cretaquarium, μέρος του πάρκου έρευνας, πολιτισμού, εκπαίδευσης και αναψυχής του Θαλασσόκοσμου (ΕΛΚΕΘΕ) που στηρίζεται στην επιστήμη, την ερμηνεία, την επικοινωνία, την έμπνευση και την επίδειξη, ανοίγει ένα παράθυρο στη γνώση και στην εμπειρία του μεσογειακού θαλάσσιου κόσμου».

Δείτε το βίντεο:


Πηγή: altsantiri.gr

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια