Είκοσι τρεις φορές την ημέρα λένε οι άντρες «καθρέφτη καθρεφτάκι μου» απολαμβάνοντας την ομορφιά τους, ενώ οι γυναίκες μόλις 16!

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, οι εκπρόσωποι του ισχυρού φύλου είναι περισσότερο ματαιόδοξοι από τις γυναίκες. Αυτό τουλάχιστον έδειξε έρευνα που διεξήχθη σε δείγμα χιλίων Βρετανών για λογαριασμό της ιστοσελίδας του ανδρικού πολυτελούς brand "Avaj" με έδρα το Γιόρκσαϊρ.

Οι άρρενες ερωτηθέντες παραδέχθηκαν ότι κοιτάζονται καθημερινά στον καθρέφτη για να θαυμάσουν τον εαυτό τους, την ώρα που οι γυναίκες εστιάζουν στα «δυνατά τους σημεία» για τα οποία αισθάνονται καλά.

Όπως προκύπτει από την έρευνα, οι άνδρες κοιτούν το είδωλό τους στον καθρέφτη 23 φορές, κατά μέσο, την ημέρα, ενώ οι «συνήθεις ύποπτοι», οι γυναίκες δηλαδή, λιγότερες φορές.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail" που παρουσιάζει την έρευνα, ο βασικός λόγος που καθρεφτίζονται καθημερινά οι άνδρες είναι για να απολαύσουν το πόσο ωραίοι είναι. Ουσιαστικά αφιερώνουν κατά μέσο όρο ημερησίως, δέκα λεπτά από τον χρόνο τους για να κοιταχθούν στον καθρέφτη, δηλαδή, έξι με επτά ημέρες το χρόνο!

Την ίδια ώρα, το 11% των ανδρών παραδέχθηκε πως κοιτιέται καθημερινά στον καθρέπτη 30 φορές. Τα σημεία του σώματος στα οποία επικεντρώνονται οι άντρες όταν απολαμβάνουν τον εαυτό τους είναι τα μπράτσα (76%), τα πόδια (54%), το χαμόγελο (49%), τα μάτια (43%) και τα μαλλιά (38%).

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, η ματαιοδοξία των ανδρών θα πρέπει να αποδοθεί, ως ένα βαθμό, και στην τάση των selfies, καθώς η κάμερα στο κινητό τηλέφωνο τους δίνει τη δυνατότητα να απαθανατίσουν την ομορφιά τους ό,τι ώρα θέλουν, όπου θέλουν και χωρίς να τους δει κανείς.

Πηγή: protothema.gr - ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια