Η θεατρική-μουσική σκηνή «Τσάι στη Σαχάρα» διαθέτει από 2 διπλές προσκλήσεις για κάθε ημερομηνία και παράσταση στους αναγνώστες του ClopYPastE blog. 


Αρκεί να μας αποστείλετε, το ονοματεπώνυμό σας,  τον τίτλο της παράστασης και την ημερομηνία που επιθυμείτε να την παρακολουθήσετε (στην παράσταση «Αττίκ, μια ζωή χειροκροτήματα» παρακαλώ να αναφέρετε και την ώρα παρακολούθησης καθώς είναι 2 οι παραστάσεις την ίδια μέρα) στα e-mail info (at) clopypaste.gr ή clopyandpaste (at) gmail.com ή στη σελίδα του ClopYPastE blog στο Facebook ΕΔΩ μέσω μηνύματος: 

Τόσο οι διαθέσιμες παραστάσεις όσο και οι ημερομηνίες στις οποίες μπορείτε να κερδίσετε ΔΩΡΕΑΝ διπλές προσκλήσεις δημοσιεύονται παρακάτω.

Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιεύονται στην παρούσα ανάρτηση, η οποία θα ενημερώνεται εφόσον υπάρχουν νικητές και θα βρίσκονται στο ταμείο της θεατρικής-μουσικής σκηνής «Τσάι στη Σαχάρα» Λαοδικείας 18 – Ιλίσια Τ.Κ. 11528, τηλέφωνο: 211 0120936, μέσα μαζικής μεταφοράς για πρόσβαση: Στάση Μετρό ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ και λεωφορεία 608, 622, 235, 140)

Οι νικητές θα προκύπτουν κατόπιν κλήρωσης και θα ενημερώνονται και με e-mail για την επιτυχία τους.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώνουν τουλάχιστον μία μέρα πριν την παράσταση που επιθυμούν να παρακολουθήσουν, και συγκεκριμένα μέχρι και τις 23:00 καθότι η κλήρωση θα πραγματοποιείται μία μέρα πριν την παράσταση, και συγκεκριμένα μεταξύ των ωρών 23:01 και 23:59. Έτσι αν για παράδειγμα επιθυμούν να παρακολουθήσουν μια παράσταση στις 6/3/2015 θα πρέπει να έχουν φροντίσει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και τις 23:00 της 5/3/2015.  

Παραστάσεις:

1. "Not now ...on Saturday"

Ένας μονόλογος αποχαιρετιστήριο γράμμα σε έναν φίλο ή και στο πιο κρυφό κομμάτι του εαυτού μας. Ένας άντρας κλεισμένος στο σπίτι του, μιλάει ακατάπαυστα γιατί δεν έχει τίποτα να πει. Εικόνες γεμάτες χρώμα, βάζουν σε σειρά τη χαοτική του σκέψη και τον οδηγούν σε μια κάθαρση που θα του επιτρέψει να γίνει όλα όσα θέλει στο τώρα του, πλήρως αποκομμένος από το κοινό τους παρελθόν. Τίποτα όμως δεν είναι εύκολο στο πένθος, γιατί κάθε μέρα δεν είναι Σάββατο.

Ένας μονόλογος θεατρική performance του Βαλεντίνου Τσίλογλου σε μια εικαστική-ηχητική εγκατάσταση του Θωμά Διάφα.

Ερμηνεία / κείμενα: Βαλεντίνος Τσίλογλου

Φιλική συμμετοχή: Τζo Βακιρτζή

Επιλογή και δημιουργία βίντεο: Θωμάς Διάφας

Φωτογραφία: Τino Mc Lovin

Ημερομηνίες παραστάσεων: 6, 13, 20, 27 Μαρτίου & 3 Απριλίου 2015 (Παρασκευές)

Ώρα παράστασης: 23:15

2. «Βρες τον»

Στο διήγημα της Αμάντας Μιχαλοπούλου «Βρες τον» η προγιαγιά Τασία συνομιλεί
με τη δισέγγονή της, Αλεξία. Κοινός τόπος η ιστορική μπλε πολυκατοικία των Εξαρχείων, η εκμυστήρευση της Τασίας στην Αλεξία για την αναστάτωση που προκαλεί ο πρώτος έρωτας, η απρόσμενη σχέση δυο γυναικών που ανήκουν σε διαφορετικές γενιές - μια αλληγορία για τη σχέση μας με την προσωπική μας ιστορία.

Στη διάρκεια του 50' θεατρικού χρόνου παρακολουθούμε επί σκηνής τη Μαρία Κουμπάνη σε σκηνοθεσία Κώστα Αριστόπουλου σε μια μινιμαλιστική όσο και ευρηματική ερμηνεία του διηγήματος: από τη συντριβή του έρωτα, την αθεράπευτη προσδοκία μιας νέας αρχής, ως το βαθιά συγκινητικό και απροσδόκητο τέλος.

Η Αμάντα Μιχαλοπούλου στο «Βρες τον» ψυχογραφεί με μοναδικό τρόπο τη γυναίκεια φύση σε όλες της ηλικίες ένα κείμενο βαθύτατα «ελληνικό» σύγχρονο και άμεσο, μια παράσταση για την αγάπη την τρυφερότητα και τον μοναδικό τρόπο που επικοινωνούν και αγαπούν οι γυναίκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Βρες τον» ανήκει στη συλλογή διηγημάτων «Λαμπερή μέρα» εκδόσεις Καστανιώτης, 2012 της Αμάντας Μιχαλοπούλου για το οποίο έλαβε το βραβείο από την Ακαδημία Αθηνών 2013.

Σκηνοθεσία: Κώστας Αριστόπουλος

Ερμηνεία: Μαρία Κουμπάνη

Ημερομηνίες παραστάσεων: 5, 6, 12, 13, 19, 20, 26, 27 Μαρτίου 2015 και 2, 3 Απριλίου 2015 (Πέμπτες, Παρασκευές)

Ώρα παράστασης: 21:30

Διάρκεια παράστασης: 50'

3. "The QUEEN live"

Η Queen G. Taliateli, μετά από ένα ατύχημα με ένα μήλο που της έκατσε στο λαιμό σαν μια σύγχρονη χοντρή Χιονάτη, ξυπνά από το κώμα πιο δυναμική από ποτέ. Καθ’ όλο το διάστημα του κώματος, πλανεύτηκε σε κόσμους μαγικούς, έπαιξε ρόλους που ποτέ δεν θα παίξει στην πραγματικότητα, ανακάλυψε την κρυφή πλευρά των παιδικών παραμυθιών και πλέον φωνάζει δυνατά πως αρνείται να κρατήσει το στόμα της κλειστό! Είναι εδώ για να μας τα μεταφέρει όλα

Κάθε Τέταρτη και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων η QUEEN G. Taliateli, μαζί με τη μαγευτική πιανίστρια Ιωάννη Μαρία Αβραάμ, μας μυούν σε έναν αλλόκοτο κόσμο μουσικής, πρόζας και θεότρελης σάτιρας.

West Side Story, Chicago, Victor Victoria, Mary Poppins, Cats, Phantom of the Opera, Hair, Evita, Beauty and the Beast, In the woods, Little Mermaid, Carmen και πολλά άλλα.... Κρατηθείτε γερά, η πορεία είναι εντελώς ανώμαλη.

Ιδιόκτητης σκηνής «Τσάι στην Σαχάρα»

«Μας απείλησε ότι θα σπάσει όλα τα ποτήρια τραγουδώντας άριες! Όταν τις είπαμε ότι έχουμε πλαστικά, μας απείλησε ότι θα τα φάει... Τί να κάναμε και εμείς... της δώσαμε τις Τετάρτες για να ξεσπάσει!»

Καθαρίστρια σκηνής «Τσάι στην Σαχάρα»

«Ήρθε εδώ για να τα πει και να τα τραγουδήσει όλα... ΟΛΑ!!! Κανείς δεν μπορεί να την σταματήσει.. Ο Θεός ας μας λυπηθεί... Έχει και μια κακομοίρα πιανίστρια που την τραβολογά όλη μέρα για πρόβες. Άξιος άνθρωπος η Ιωάννα Μαρία Αβραάμ! Για να καταλάβετε τι ζούμε θα σας περιγράψω λίγο το πρόγραμμα. Αρχικά κάνει μια εισαγωγή με τραγούδια από κλασσικά musical... Νομίζει ότι μπορεί να τραγουδήσει τα πάντα!! Σε δεύτερη φάση εξυμνεί τις μάγισσες των παραμυθιών, άλλο και τούτο πάλι... Είναι καλές λέει, άπλα παρεξηγημένες! Άπαπα! Εγώ φοβάμαι... με τα σκόρδα πάω κάθε μέρα! Τέλος, απομυθοποιεί όλες της καλές και αγνές πριγκίπισσες των παραμυθιών... Μιλάμε είναι θεότρελη... βοήθειά μας!»

Queen G. Taliateli: Αναστάσιος Παπαλέξης

Κείμενο / σκηνοθεσία / κοστούμια / μακιγιάζ: Αναστάσιος Παπαλέξης

Ημερομηνίες παραστάσεων:  4, 11, 18, 25 Μαρτίου & 1 Απριλίου 2015 (Τετάρτες)

Ώρα παράστασης: 21:45

4. «Το παιδικό μας πάρτυ» (για παιδιά)

Το νέο θέαμα τού Γιώργου Λούκα δεν είναι παράσταση, είναι πάρτυ. Τα ζογκλερικά, οι μπαλονοκατασκευές, το θεατρικό παιχνίδι, ο ξέφρενος χορός και το τσίρκο περιμένουν τους μικρούς μας φίλους.

Ημερομηνίες παραστάσεων:  8, 15, 22, 29 Μαρτίου 2015 και 5 Απριλίου 2015 (Κυριακές)

Ώρα παράστασης: 12:30 μ.μ.

5. «Από το Βέγκας στα Ιλίσια»

Λόγος, κίνηση, σύγχρονο τσίρκο, οπτικές ψευδαισθήσεις, ταχυδαχτυλουργία, κόμεντι, fire, performance και διαδραστικά παιχνίδια σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια και όλες τις ηλικίες.

Παίζουν: Γιώργος Λούκας, Αλέξανδρος Ζερβάνος

Ημερομηνίες παραστάσεων: 7, 14, 21, 28 Μαρτίου 2015 και 4 Απριλίου 2015 (Σάββατα)

Ώρα παράστασης: 19:30

6. «Σχολή Μαγείας»

Το νέο family θέαμα του Γιώργου Λούκα (δημιουργού της παράστασης «Το Τζίνι των παιδιών»).

Ο Τσάρλι είναι ένας ονειροπόλος νέος που θέλει να γίνει μάγος, Έτσι, λοιπόν, αποφασίζει να πάει στη σχολή μαγείας χωρίς να ξέρει ότι θα είναι ο μόνος μαθητής, γιατί ο διευθυντής της σχολής είναι ο αντιπαθητικός μάγος Σέντρικ που δεν συμπαθεί ούτε τη σκιά του. 

Παρόλ’ αυτά ο Τσάρλι περνάει από όλες τις εξετάσεις αλλά.... η μαγεία ξετυλίγεται όταν ο μάγος Σέντρτικ τον βάζει υπεύθυνο της σχολής και του αναθέτει να κάνεις μάγους τους μικρούς μας φίλους.

Ελάτε όλοι να παρακολουθήσετε ένα θεατροθέαμα με δέος, θαύμα και άφθονη μαγεία.

Θεάματα που πλαισιώνουν την παράσταση: Ταχυδακτυλουργία, χορογραφίες με ζογκλερικά

Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Λούκας και Αλέξανδρος Ζερβάνος

Ημερομηνίες παραστάσεων: 8, 15, 22, 29 Μαρτίου 2015 και 5 Απριλίου 2015 (Κυριακές)

Ώρα παράστασης: 16:30

7. «Το ελεύθερο ζευγάρι» των Ντάριο Φο - Φράνκα Ράμε

Εκείνη, εκείνος, ο γάμος τους, οι απιστίες του, ο εραστής της, οι συνεχείς απόπειρες αυτοκτονίας, η ζήλια τους, η αγάπη τους και μια εξομολόγηση στους θεατές που θα μοιραστούν αμφίδρομα τα συζυγικά τους προβλήματα.

Μια θεότρελη κωμωδία με πολύ γέλιο, απρόοπτη εξέλιξη αλλά και συγκινήσεις καθημερινής ζωής.

Κριτική παράστασης: Ένα ιδιαίτερα πετυχημένο ερμηνευτικό δίδυμο στους δύο ρόλους, που χάρισε άφθονο γέλιο την προηγούμενη χρονιά (2014) με πολλά συνεχή χειροκροτήματα από τους ενθουσιώδεις θεατές που γέμιζαν κάθε βράδυ τη θεατρική σκηνή σε ένα σκηνοθετικά ανατρεπτικό ανέβασμα, με πολλές καινοτομίες, συμμετοχή θεατών και μουσικές παρεμβάσεις.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Χριστίνα Βογιατζή, Γιώργης Κοντοπόδης

Σκηνοθεσία / μουσική επένδυση: Αλέξανδρος Λιακόπουλος

Απόδοση κειμένου / προσαρμογή: Γιώργης Κοντοπόδης

Βοηθός σκηνοθέτη: Δήμητρα Καραγκούνη

Ημερομηνίες παραστάσεων: 9, 10, 16, 17, 23, 24, 30, 31 Μαρτίου 2015 (Δευτέρες και Τρίτες)

Ώρα παράστασης: 21:45

Διάρκεια παράστασης: 90'

8.  «Αττίκ , μια ζωή χειροκροτήματα»

Με φόντο και αφορμή τη ταινία για τη ζωή του Κλέωνα Τριανταφύλλου, παρακολουθούμε όλη τη διαδρομή του Αττίκ, επισκεπτόμαστε τη θρυλική Μάντρα, τραγουδάμε παρέα με τη Δανάη, τη Σούρα, τη Μαρίκα και όλες τις γυναίκες που στιγμάτισαν τη ζωή του μεγάλου τραγουδοποιού, με κορυφαία και πρώτη τη μάνα του, παντοτινή και μόνιμη φιγούρα στη ζωή του.

Μια μουσικοχορευτική παράσταση, με ζωντανή μουσική, γιατί όπως έλεγε και ο Αττίκ «Έκλαψα για να γράψω. Έγραψα για να τραγουδήσω και τραγούδησα για να ζήσω...»

Παίζουν οι ηθοποιοί: Δημήτρης Κίκλης, Μικαέλα Ζούστη, Διαμάντη Δαγιάση,

Αννίτα Μαυρομιχάλη, Άγγελος Ανδρεόπουλος

Στο πιάνο ο Άγγελος Ανδρεόπουλος

Κείμενο: Άγγελος Ανδρεόπουλος

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Λιακόπουλος

Σκηνικά / κοστούμια: Γιώργης Κοντοπόδης

Ημερομηνίες και ώρες παραστάσεων: 8 (19.15 - 21.45)**, 9, 15 (19.15 - 21.45)**, 16, 22 (19.15 - 21.45)**, 23, 29(19.15 - 21.45)**, 30 Μαρτίου 2015 & 5 (19.15 - 21.45)** Απριλίου 2015 (Δευτέρες και Κυριακές)

(**είναι 2 οι παραστάσεις του Αττίκ, στις 19.15 & 21.45)

Διάρκεια παράστασης: 80'

ΝΙΚΗΤΕΣ:

1. Γιώργος Νικολα - «Το ελεύθερο ζευγάρι» (10/3/2015, 21.45)
2. Δήμητρα Χαραλάμπους - «Βρες τον» (12/3/2015, 21.30)

Σχόλιο νικήτριας:

Σας ευχαριστούμε για την υπέροχη βραδιά που μας χαρίσατε σ' αυτόν τον μικρό, αλλά ζεστό χώρο.

Η ηθοποιός γλυκύτατη, η ερμηνεία της εξαιρετική, άξια κάθε βραβείου, το κείμενο προσεγμένο και η μουσική υπόκρουση με μια δόση νοσταλγίας.

Μπράβο σας!

3. Μιχαήλ Μιχαλακόπουλος - «Από το Βέγκας στα Ιλίσια» (14/3/2015, 19.30)
4. Μαρία Κρεμυδα - "The Queen live" (15/3/2015, 21.45)
5. Ζωή Τσιτουρίδη - «Αττίκ, μια ζωή χειροκροτήματα» (22/3/2015, 21.45)
6. Γιώργος Σταματίου - «Το ελεύθερο ζευγάρι» (24/3/2015, 21.45)
7. Mariusz Smolen -  «Το ελεύθερο ζευγάρι» (31/3/2015, 21.45) 
8. Βασιλική Σακούλη - «Βρες τον» (3/4/2015, 21.30) 
9. Τίκας Στέφανος - «Από το Βέγκας στα Ιλίσια» (4/4/2015, 19.30) 
10. Νίκη Αντύπα - «Αττίκ, μια ζωή χειροκροτήματα» (5/4/2015, 19.15) 
11. Δέσποινα Μωϋσίδου - «Αττίκ, μια ζωή χειροκροτήματα» (5/4/2015, 21.45)  
12. Ποπώβ Θεοχάρης - «Σχολή Μαγείας» (5/4/2015, 16.30) 

Πηγή: ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αναζήτηση Πτήσεων 5 Αναζήτηση Πτήσεων 6 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Ατμοσφαιρική Ρύπανση Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων 4 Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Εκπτωτικά Κουπόνια Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Ενοικίαση Ακινήτων Εφημερεύοντα Βενζινάδικα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΙΚΑ Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παραγγελία Φαγητού 4 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων ΟΑΣΑ Αστικές Συγκοινωνίες Ταχυδρομικοί Κώδικες Τηλεφωνικός Κατάλογος Υγειονομικός Χάρτης Υπηρεσίες Πάρκινγκ Αεροδρομίου Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια