Πώς μπορείτε να παραγγείλετε φαγητό online με ένα κλικ...

Αναρτήθηκε από Clopy Paste 24 Φεβρουαρίου 2015


Είστε χρήστες του διαδικτύου και επιθυμείτε να παραγγείλετε φαγητό στο σπίτι ή στο γραφείο οποιαδήποτε ώρα της ημέρας; Βρίσκεστε στο εργασιακό σας περιβάλλον και δεν νιώθετε άνετα να πάρετε τηλέφωνο, γιατί θεωρείτε ότι θα ενοχλήσετε τους συναδέλφους σας; Είστε ντροπαλοί ή νομίζετε ότι δεν διαθέτετε την ευχέρεια του λόγου προκειμένου να παραγγείλετε τηλεφωνικώς; Παρακάτω σας έχουμε συγκεντρώσει αρκετές διαθέσιμες πλην αξιόλογες επιλογές για παραγγελίες αλά ψηφιακά...

Click Delivery

Η Click Delivery είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες online παραγγελίας φαγητού στην Ελλάδα. Ξεκίνησε πιλοτικά τη λειτουργία της τον Φεβρουάριο του 2010. Σήμερα, το δίκτυο διανομής της περιλαμβάνει εκατοντάδες εστιατόρια και καλύπτει πολλά μέρη της Ελλάδας, ενώ νέα εστιατόρια προστίθενται σε καθημερινή βάση.

Το portal της εταιρείας www.clickdelivery.gr προσφέρει τον πιο έξυπνο, γρήγορο και κυρίως εύχρηστο τρόπο για να παραγγείλετε ντελίβερι από τα καλύτερα εστιατόρια της περιοχής σας με ένα μόνο κλικ. Γρήγορα κι απλά, μπορείτε να απολαύσετε ποιοτικά ελεγμένο φαγητό μέσα από ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργαζόμενων εστιατορίων που μπορούν να καλύψουν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο.

Συγκεκριμένα:

1. Γράφετε τη διεύθυνσή σας

2. Διαλέγετε εστιατόριο

3. Πραγματοποιείτε την παραγγελία σας

4. Πληρώνετε παραδοσιακά στην πόρτα σας, χωρίς επιπλέον χρέωση

Εξυπηρετεί τις πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αγρίνιο, Αλεξανδρούπολη, Βέροια, Βόλο Ηράκλειο Κρήτης, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Κοζάνη, Κομοτηνή, Κόρινθο, Λαμία, Λάρισα, Ξάνθη, Ρέθυμνο, Ρόδο, Σέρρες, Σπάρτη, Τρίκαλα, Χαλκίδα, Χανιά, Χίο.

Τέλος, η Click Delivery σε συνεργασία με τα εστιατόρια του δικτύου διανομής της κάνει σε συνεχή βάση προσφορές γνωστές ως Super Deal.

Advertisement

Deliveras.gr

Tο deliveras.gr αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα site αποκλειστικών προσφορών για online delivery φαγητού στην Ελλάδα. Σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε οnline παραγγελίες στο λεπτό, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση από τα μεγαλύτερα καταστήματα deilvery.


Συγκεκριμένα, με 3 απλά βήματα, μπορείτε να παραγγείλετε online αυτό που επιθυμείτε, από τα μεγαλύτερα ονόματα της γεύσης.

1. Πληκτρολογείτε μία διεύθυνση και αυτόματα εμφανίζεται μια λίστα με όλα τα delivery που κάνουν παράδοση στην περιοχή σας, με βάση την κουζίνα που έχετε επιλέξει.

2. Επιλέγετε το κατάστημα από το οποίο θέλετε να παραγγείλετε.

3. Προσθέτετε τα προϊόντα που επιθυμείτε στο καλάθι σας και ολοκληρώνετε την παραγγελία. Το deliveras.gr πραγματοποιεί αμέσως την παραγγελία σας, χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

4. Πληρώνετε με την παραλαβή, όπως δηλαδή κάνατε πάντα.

Επιπλέον:

Όποιες παραγγελίες ή καταστήματα επιθυμείτε μπορείτε να τα κάνετε αγαπημένα σας, ώστε να είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή με ένα κλικ. Αν κάποιο κατάστημα σας άρεσε, μπορείτε να το βαθμολογήσετε για να το προτιμήσουν και άλλοι στο μέλλον.

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να παραγγέλνει ταυτόχρονα από διαφορετικά καταστήματα, με μία και μόνο παραγγελία!

Η ομάδα καταχώρησης πληροφοριών του deliveras.gr εξασφαλίζει ότι υπάρχουν στο site πάντα οι καινούργιοι κατάλογοι και οι τελευταίες προσφορές όλων των καταστημάτων delivery.

Η πλατφόρμα περιλαμβάνει μέχρι στιγμής πάνω από 1500 επώνυμα καταστήματα και αλυσίδες φαγητού όπως Domino's, Pizza Hut, L’artigianno, Benvenuto, Pizza Fan, Η Πίτα του Παππού, Πίτα Παν, Noodle Bar, Far East Pack, Crepa Crepa και πολλές πολλές ακόμη, αλλά και από τα καλύτερα συνοικιακά καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο, Ιωάννινα και Λάρισα.

Κάθε μήνα, το deliveras.gr δίνει δώρο ένα iPhone 5s στον «πρωταθλητή» του delivery, δηλαδή στον χρήστη με τον μεγαλύτερο τζίρο παραγγελιών.

Με το deliveras.gr η παραγγελία γίνεται παιχνίδι...

Advertisement

e-food.gr

Το e-food.gr είναι ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα online παραγγελίας φαγητού στην Ελλάδα και παρέχει  έναν πολύ εύκολο και γρήγορο τρόπο για να παραγγείλει κάποιος φαγητό delivery.

Συγκεκριμένα:

1. Βάζετε διεύθυνση και την επιβεβαιώνετε με τη βοήθεια του χάρτη

2. Επιλέγετε κατάστημα ανάμεσα σε περισσότερα 2.500 εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

3. Κάνετε την παραγγελία σας εύκολα, γρήγορα, χωρίς επιπλέον χρεώσεις

4. Πληρώνετε με την παράδοση της παραγγελίας

Συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες αλυσίδες όπως Pizza Fan, KFC, Pizza Hut και Πίττα του Παππού και περιλαμβάνει περισσότερα από 2500 εστιατόρια σε 42 πόλεις της Ελλάδας καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες όλων των πελατών.

Περιλαμβάνει επίσης περισσότερες από 2500 αποκλειστικές προσφορές.

Εξυπηρετεί τις πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αγρίνιο, Αλεξανδρούπολη, Άργος, Βέροια, Βόλος, Γιαννιτσά, Γρεβενά, Δράμα, Έδεσσα, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Καρδίτσα, Καστοριά, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κιλκίς, Κοζάνη, Κομοτηνή, Κόρινθο, Λαμία, Λάρισα, Λιβαδειά, Ναύπλιο, Ξάνθη, Πάτρα, Πτολεμαΐδα, Πύργο, Ρέθυμνο, Ρόδος, Σέρρες, Σπάρτη, Τρίκαλα, Τρίπολη, Φλώρινα, Χαλκίδα, Χίος, Άγ. Νικόλαο Κρήτης, Ηράκλειο Κρήτης.


Goody's

Τα αγαπημένα σας Goody’s έρχονται στο σπίτι, στο γραφείο ή όπου εσείς επιθυμείτε με ένα κλικ στο www.goodysdelivery.gr.

Cheese, Double Cheese Burger, Golden, Green, Extreme Philly burger, onion rings, πατάτες dipates, Extreme Club Sandwiches, σαλάτα Mama’s, Caesar’s. Όλες οι κλασικές γεύσεις Goody’s, αλλά και τα νέα signature πιάτα Goody’s Burger House μέσα σε λίγη ώρα έρχονται κοντά σας.

Το site Goody’s online delivery έχει σχεδιαστεί με στόχο τη μέγιστη λειτουργικότητα για να προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία online ordering στον χρήστη.

Συγκεκριμένα με 4 απλά βήματα μπορείτε να παραγγείλετε online από τα αγαπημένα σας Goody’s:

1. Συμπληρώνετε τη διεύθυνση παράδοσης της παραγγελίας σας.

2. Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας για να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό

3. Πραγματοποιείτε την παραγγελία σας

4. Πληρώνετε κατά την παράδοση της παραγγελίας σας  


Εξυπηρετεί τις πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Λαμία, Αλεξανδρούπολη, Δράμα, Καβάλα, Κοζάνη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Αγρίνιο, Ναύπακτο, Πάτρα, Ηράκλειο Κρήτης, Χανιά, Ρέθυμνο, Κόρινθο, Καλαμάτα, Λουτράκι, Πάτρα, Ναύπλιο, Σπάρτη, Βέροια, Γιαννιτσά, Σέρρες, Μυτιλήνη, Χίο, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα, Ηγουμενίτσα, Ιωάννινα, Κω, Ρόδο, Σύρο, Χαλκίδα.

Pizza Fan

Η Pizza Fan είναι μια καθαρά ελληνική εταιρεία που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1996. Σήμερα είναι η μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα pizza delivery στην Ελλάδα όπου 16χρονια μετά την εμπιστεύονται 1.200.000 ενεργοί πελάτες από τα 62 καταστήματά της πανελλαδικά.

Όσοι επιλέγουν Pizza Fan, περιμένουν να απολαύσουν τις αγαπημένες τους γεύσεις, στην καλύτερη τιμή της αγοράς μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που μπορεί να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες, 13ωρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα.

Στο site της Pizza Fan www.pizzafan.gr μπορείτε με 4 απλά βήματα να παραγγείλετε online την αγαπημένη σας pizza:

1. Βάζετε τη διεύθυνσή σας και την επιβεβαιώνετε με τη βοήθεια του χάρτη

2. Πραγματοποιείτε εγγραφή ή για πιο γρήγορα επιλέγετε «Γρήγορη Παραγγελία»

3. Πραγματοποιείτε την παραγγελία σας

4. Πληρώνετε κατά την παράδοση 

Εξυπηρετεί τις πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα, Κόρινθος, Πάτρα, Καλαμάτα, Ηράκλειο Κρήτης, Βόλο, Λάρισα, Ιωάννινα, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Μυτιλήνη, Ρόδο.

Οι πελάτες που παραγγέλνουν οnline, έχουν επιπλέον έκπτωση που φτάνει το 55% (50% και 5% επιπλέον για την επόμενη online παραγγελία).

Advertisement

Πηγή: ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια