Ψάχνετε hacker (;) Μπορείτε να νοικιάσετε έναν!

Αναρτήθηκε από Clopy Paste 21 Ιανουαρίου 2015


Το Hackers List είναι ένα νέο δίκτυο εύρεσης hacker για... διάφορες εργασίες, παράνομες και μη.

Καταρχάς να τονίσουμε ότι hacker δεν είναι αυτός που χρησιμοποιεί τις γνώσεις του μόνο για παράνομους σκοπούς (αυτός συχνά αποκαλείται cracker ή black hat hacker), αλλά απλουστευμένα θα λέγαμε ότι είναι κάποιος που είναι πολύ καλός στον προγραμματισμό και στη διαχείριση κώδικα (white hat hacker).

Στην ιστοσελίδα Hackers List, ο hacker δημιουργεί τον λογαριασμό του και περιμένει τον εργοδότη του.

Μέσα από την ιστοσελίδα αυτή, όποιος θέλει τις υπηρεσίες ενός hacker μπορεί να αναζητήσει τον κατάλληλο και να τον προσλάβει, ώστε να φέρει εις πέρα την αποστολή του.

Σύμφωνα με τους "The New York Times", η νέα «επιχείρηση» δεν προσφέρει μόνο τις υπηρεσίες της σε κυβερνήσεις, σε εγκληματικές οργανώσεις, αλλά και σε κάποιον απλό πολίτη που θέλει να χρησιμοποιήσει τις ικανότητες ενός white ή black-hat hacker.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπάρχουν ήδη πάνω από 500 εργαζόμενοι hacker που είναι έτοιμοι να βοηθήσουν το κοινό, ενώ για να εξασφαλίσουν μια θέση στην ιστοσελίδα, περνάνε από διάφορα test που αποδεικνύουν τις ικανότητες τους.

Οι hacker προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με ωριαίες τιμές, που κυμαίνονται από 28 έως και 300 δολάρια.

Τα αιτήματα του κόσμου προς τους hacker αφορούν κυρίως στο σπάσιμο κωδικών τρίτων σε λογαριασμούς email, Facebook και λοιπών κοινωνικών δικτύων, επιθέσεις σε site, ενώ δεν λείπουν και μερικά πρωτότυπα αιτήματα, όπως είναι το «πείραγμα» των σχολικών βαθμών!

Τέλος, φαίνεται πως και οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες γνωρίζουν ότι όλο αυτό μπορεί να ξεφύγει και ο κόσμος να ζητά αρκετά παράνομα task, καθώς αποτρέπει τον κόσμο να ζητά τέτοιες ενέργειες.

Ωστόσο όλη η διαδικασία γίνεται ανώνυμα και τα αιτήματα δεν μπορούν να ελεγχθούν από τους ιδιοκτήτες του site, που τα έσοδα τους προέρχονται από το κλείσιμο μιας συμφωνίας hacker-πελάτη.

Μπορείτε να αναζητήσετε κι εσείς τον δικό σας hacker στην ιστοσελίδα HackersList.com.

Υ.Γ. ClopYPastE

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων το ClopYPastE blog είναι αντίθετο με τη χρησιμοποίηση αυτής της αναφερόμενης ιστοσελίδας ιδιαίτερα για παράνομους σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν συνιστά τη χρήση της στο αναγνωστικό του κοινό ειδικά με τέτοιο σκοπό. Με άλλα λόγια το παρόν άρθρο έχει απλώς και μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα.

Πηγή: gr.pcmag.com - ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια