Αν κάποιος πολίτης ή επισκέπτης της Αθήνας επιθυμεί να χάσει τα λεφτά του ή να κάνει κάποια δωρεά προς οποιοδήποτε το μόνο που έχει να κάνει είναι να μπει σε κάποιο Μ.Μ.Μ. του Ο.Α.Σ.Α. με χρήματα στις τσέπες και ως δια μαγείας αυτά θα εξαφανιστούν!  

Οι αετονύχιδες θα βρουν τρόπο να του τα βουτήξουν όσο και προσεκτικός να είναι!

Φυσικά ευθύνες έχει και ο Ο.Α.Σ.Α. που χρόνια τώρα έχει αρκεστεί στο να εφιστά μόνο την προσοχή στους επιβάτες. Η ελλιπής αστυνόμευση και φύλαξη, τα αραιά δρομολόγια, ο ελλιπής εώς σχεδόν ανύπαρκτος έλεγχος των εισιτήριων κ.ο.κ. έχουν καταντήσει τα Μ.Μ.Μ. του Ο.Α.Σ.Α. ως τον ιδανικό τόπο δράσης ληστών, αετονύχιδων, επαιτών κ.ο.κ. .

Αν πέσει στην αντίληψή σας κάποιος (συνήθως ξένος) που θέλει να προσφέρει ένα χέρι βοήθειας σε έναν ηλικιωμένο άνθρωπο που δυσκολεύεται με τις βαλίτσες του με το ένα χέρι τον βοηθάει και με το άλλο του ελαφραίνει τις τσέπες, κοινώς του αρπάζει τα χρήματα ή το πορτοφόλι. 

Αν πέσει στην αντίληψή σας κάποιος (συνήθως ξένος) που λίγο πριν κλείσει η πόρτα του Μ.Μ.Μ. τρέχει σπρώχνοντας να προλάβει να βγει έξω, κοιτάξτε τις τσέπες σας. Από κάποια τσέπη σίγουρα κάτι θα λείπει. 

Αν πέσει στην αντίληψή σας κάποιος αγενής (συνήθως ξένος) που ενώ υπάρχει συνωστισμός μέσα στο Μ.Μ.Μ. σπρώχνει με βίαιο τρόπο για να μπει μέσα σ' αυτό λέγοντας ότι θέλει και αυτός να πάει στη δουλειά του με πολύ αυθάδη τρόπο όμως, ώστε να προκαλέσει λεκτική διένεξη με τους υπόλοιπους επιβάτες, αμέσως μετά τον καβγά κοιτάξτε τις τσέπες σας. Ο συνεργός του που έχει φροντίσει να μπει πολύ πριν από αυτόν έχει αρπάξει είτε από κάποιον επιβάτη που συμμετέχει στον καβγά είτε από κάποιον που απλώς κοιτούσε αφηρημένα και δεν είχε κάτι να πει το πορτοφόλι ή χρήματα από την τσέπη.

Κόλπα άφθονα...δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι τα Μ.Μ.Μ. του Ο.Α.Σ.Α. είναι σαν ένα καζίνο! Κάποια θύματα χάνουν λεφτά και κάποιοι επιτήδειοι κερδίζουν λεφτά! Και τα καλύτερα θύματα είναι οι τουρίστες και όσοι έρχονται από την επαρχία, που δεν είναι υποψιασμένοι.

Τί γίνεται τώρα συνήθως αν κάποιος από αυτούς τους αετονύχιδες πιαστεί είτε από επιβάτη είτε από αστυνομικό; Τρώει μόνο ένα χέρι ξύλο, για φυλακή ούτε λόγος, η απέλαση αν πρόκειται για ξένο είναι υπερβολή! Έτσι οι κλεψιές στα Μ.Μ.Μ. του Ο.Α.Σ.Α. διαιωνίζονται στον αιώνα τον άπαντα και για τους υπεύθυνους οι μόνοι φταίχτες είναι οι ίδιοι οι επιβάτες που δεν προσέχουν τα πράγματά τους και τα χρήματά τους και συνωστίζονται. Αυτό υποδηλώνουν άλλωστε και τα μηνύματα που ακούγονται από τα μεγάφωνα των συρμών.

Αν ήταν έτσι τί έχουν να μας απαντήσουν οι αρμόδιοι για τους ξένους ληστές που μπήκαν σε βαγόνι του ηλεκτρικού στα Κάτω Πατήσια και λήστεψαν όλους τους επιβάτες!

Κάτι επίσης έπεσε στην αντίληψή μας ότι στον ηλεκτρικό αφαιρούν ένα βαγόνι κάποιες φορές και μάλιστα σε ώρες αιχμής. Αυτό αν αληθεύει, γιατί συμβαίνει; Ας μας απαντήσει κάποιος αρμόδιος. Φταίνε μετά οι επιβάτες που συνωστίζονται;

Εν τέλει τα ηλεκτρονικά εισιτήρια μας λείπανε. Αν είχαν τη συναίσθηση της ευθύνης ανεπτυγμένη πάνω τους οι αρμόδιοι θα έπρεπε να αποζημιώνουν όλους όσοι επιβάτες τους λήστεψαν και μπορούν να το αποδείξουν. Έτσι, για να νιώθουν και όλοι αυτοί που πληρώνουν το εισιτήριό τους κανονικά ότι αξίζει και ότι δεν πετάνε τα χρήματά τους!

Υ.Γ.

Και για να μηn φαίνεται ότι κατηγορούμε μόνο τη διοίκηση του Ο.Α.Σ.Α. θα πρέπει και οι επιβάτες όχι μόνο να έχουν τα μάτια και τα αυτιά τους ανοικτά για τον εαυτό τους, αλλά και για τους συνεπιβάτες τους και ιδιαίτερα για τους ηλικιωμένους! Αμέσως θα πρέπει να ειδοποιήσουν φωνάζοντας εάν υποπέσει στην αντίληψή τους ο κλέφτης! Η αλληλεγγύη δεν είναι ντροπή! Και να θυμούνται πάντα: Η κατάχρηση των ακουστικών των έξυπνων κινητών δημιουργούν μελλοντικά κουφούς ανθρώπους!

Πηγή: ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Share/Save/Bookmark

0 comments

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Donate

Donate
Buy Me A Coffee

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια