Συνήθως, οι γυναίκες είμαστε αυτές που γκρινιάζουμε περισσότερο, στο πλαίσιο μιας σχέσης. Ότι δεν μας αφιερώνουμε τον χρόνο που θα θέλαμε, ότι δεν μας καταλαβαίνουν, ότι οι ανάγκες μας δεν είναι προτεραιότητα. Υπάρχουν όμως μερικά απλά, καθημερινά πράγματα που οι περισσότερες από εμάς παραμελούμε ή ξεχνάμε εντελώς όταν αισθανόμαστε πως έχουμε μπει στην διαδικασία μιας σταθερής δέσμευσης. Μήπως αν τα φέρναμε ξανά στο προσκήνιο, η ποιότητα της επαφής μας με τον σύντροφό μας θα εξακολουθούσε να είναι αυτή που ήταν τους πρώτους μήνες της σχέσης μας; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δοκιμάσεις:

1. Να διατηρείς μία καλή καθημερινή επικοινωνία: Προσπαθήστε να καλημερίζεστε και καληνυχτίζεστε (πάντα με το δικό σας προσωπικό ύφος) και μην ξεχνάτε να στέλνετε και κανένα sms ο ένας στον άλλο εκφράζοντας το ενδιαφέρον και την αγάπη σας.

2. Να ανεβάζεις την ψυχολογία του: Δεν είπαμε να τα βρίσκεις όλα τέλεια πάνω του. Μπορείς όμως για παράδειγμα να τον επαινείς που και που για τις ικανότητές του ή για το πόσο χρήσιμος είναι στη ζωή σου. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσεις ένα πιο θετικό κλίμα ανάμεσά σας.

3. Να δώσεις χωρίς να περιμένεις ανταμοιβή: Τί εννοούμε; Χάρισε του απλόχερα τη βοήθειά σου, χωρίς να αποσκοπείς σε κάτι και πριν καν στο ζητήσει. Να ξέρεις πως αργά ή γρήγορα θα κάνει και αυτός το ίδιο για σένα.

4. Να τσακώνεσαι (καμιά φορά): Μεταξύ μας πάντα, αν ένα ζευγάρι δεν τσακώνεται, γρήγορα θα βαρεθεί, αλλά - κυρίως - ποτέ δεν θα βρεθεί μία λύση που να ικανοποιεί και τους δύο. Γι' αυτό, λοιπόν, πείτε τα παράπονά σας ελεύθερα, μέχρι να συμφωνήσετε και να καταλήξετε σε ένα κοινό συμπέρασμα. Η πολλή ηρεμία είναι ύποπτη.

5. Να αποζητάς την τρυφερότητα: Κάνε ένα διάλειμμα από τις καθημερινές υποχρεώσεις και περιποιήσου τον σύντροφό σου. Όχι μαγειρεύοντάς του ή κάνοντας τις δουλειές του σπιτιού, αλλά πλημμυρίζοντάς τον με ζεστασιά και τρυφερότητα. Το να δίνετε ο ένας στον άλλο αγκαλιές, φιλιά και χάδια σε συχνή βάση είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Η επαφή είναι το παν!

Πηγή: allyou.gr

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια