H ιδέα για το αθηνόραμα Club γεννήθηκε το 2008: ένα loyalty club μελών που θα απολαμβάνει σημαντικές προσφορές και εκπτώσεις σε όλο το φάσμα της διασκέδασης και ψυχαγωγίας της Αθήνας. Η ιδέα αυτή έγινε πράξη την Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2009.

Οι προσφορές για τα μέλη του αθηνόραμα Club αφορούσαν σε όλους τους «αθηνοραματικούς» τομείς διασκέδασης και ψυχαγωγίας: Θέατρα, κινηματογράφοι, εστιατόρια, μουσικές σκηνές, club, bar, πίστες, αλλά και οτιδήποτε μπορεί να κάνει κάποιος στον ελεύθερό του χρόνο. Η αδιαμφισβήτητη θέση του brand στο μυαλό του κόσμου ως κυρίαρχου οδηγού πόλης, αποτέλεσε εξαρχής την απαιτούμενη σφραγίδα ποιότητας και σιγουριάς που χρειαζόταν το αθηνόραμα Club για να ξεκινήσει.

Η οικονομική κρίση που ξεκίνησε το ίδιο χρονικό διάστημα στάθηκε ικανός παράγοντας για να δημιουργήσει εκείνες τις πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες που ώθησαν τους Έλληνες στον περιορισμό των οικονομικών τους δαπανών, με άμεση μείωση του budget που προοριζόταν για τη διασκέδασή τους. Το λανσάρισμα του αθηνόραμα Club μέσα σε αυτό το κλίμα γενικευμένης δυσαρέσκειας έκανε τους Αθηναίους να βγουν περισσότερο, αλλά και να εξοικονομούν χρήματα με κάθε έξοδό τους.

Γιατί αθηνόραμα Club;

Ποιός δεν θέλει να πηγαίνει σε θεατρικές παραστάσεις, να βλέπει κινηματογραφικές ταινίες, να τρώει στα καλύτερα εστιατόρια, να διασκεδάζει σε club, bar και μουσικές σκηνές με έκπτωση από 20% έως και 50%; Ακριβώς αυτό προσφέρει το αθηνόραμα Club: μόνιμη και απεριόριστη διασκέδαση και ψυχαγωγία σε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η πόλη, στις πιο οικονομικές τιμές. Με το αθηνόραμα Club συνεχίζεις να κάνεις αυτό που έκανες, αλλά πιο φτηνά, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις καινούριες «αθηνοραματικές» προτάσεις.

Οι συνδρομητικές κάρτες προσφορών αποτελούν μια παγκόσμια τάση τα τελευταία χρόνια με συνεχόμενα ανοδική πορεία, αναφερόμενες σχεδόν αποκλειστικά σε εστιατόρια (π.χ. taste London) ή και ορισμένα club/bar. Το αθηνόραμα Club είναι ίσως η μοναδική εκπτωτική κάρτα σε παγκόσμιο επίπεδο που προσφέρει εκπτώσεις σε όλους τους τομείς διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Είναι το αθηνόραμα Club σαν τα κουπόνια;

Το αθηνόραμα Club λειτουργεί σε μία εκ διαμέτρου αντίθετη λογική από αυτή των deal site: δεν δίνει one off και περιορισμένες προσφορές που αλλάζουν κάθε μέρα και πρέπει να μπεις σε ένα site να τις επιλέξεις, να τις πληρώσεις, και να εκτυπώσεις ένα κουπόνι, το οποίο θα πρέπει να εξαργυρώσεις σε συγκεκριμένο διάστημα. Στο αθηνόραμα Club γίνεσαι μέλος, έχεις την προσωπική σου κάρτα μέλους και με την απλή επίδειξή της στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις μπορείς να απολαύσεις την αντίστοιχη προσφορά όσο θες και όποτε θες! Μπορείς να τρως στο ίδιο εστιατόριο κάθε μέρα και να παραγγέλνεις ό,τι θες, να δεις την ίδια θεατρική παράσταση 20 φορές ή ακόμα να πας την ίδια μέρα ΚΑΙ σινεμά ΚΑΙ θέατρο ΚΑΙ σε ένα εστιατόριο ΚΑΙ όπου αλλού αντέχεις...

Τί ακριβώς προσφέρει το αθηνόραμα Club;

Όπως είπαμε ήδη το αθηνόραμα Club καλύπτει όλο το φάσμα της διασκέδασης και ψυχαγωγίας στην Αθήνα. Πιο συγκεκριμένα προσφέρει:

- 20-30% έκπτωση σε εστιατόρια
- 50% σε θέατρα (2 άτομα με 1 εισιτήριο)
- Έως 50% σε κινηματογράφους (είτε 2 άτομα με 1 εισιτήριο, είτε 5€ ειδική τιμή)
- 20-30% έκπτωση σε club, bar, πίστες και μουσικές σκηνές


Και όλες τις παραπάνω προσφορές τις απολαμβάνεις με την απλή επίδειξη της κάρτας σου.

Κοστίζει;

Η συνδρομή σου στο αθηνόραμα Club είναι ετήσια και κοστίζει 25€. Αυτό επί της ουσίας σημαίνει ότι δίνεις 2€ τον μήνα ή 6 cent την ημέρα για να έχεις σταθερές εκπτώσεις στη διασκέδασή σου. Με μία θεατρική παράσταση και μία κινηματογραφική ταινία έχεις ήδη κάνει απόσβεση! Από εκεί και μετά απλά κερδίζεις χρήματα σε κάθε έξοδό σου...

Τί πρέπει να κάνω για να γίνω μέλος;

Η διαδικασία για να γίνεις μέλος είναι πολύ απλή: Θα πρέπει να συμπληρώσεις τη φόρμα αίτησης μέλους που θα βρεις εδώ και θα σου αποσταλεί η κάρτα. Μόλις τη λάβεις, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στις 250 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο αθηνόραμα Club, να την επισκεφτείς και να δείξεις την κάρτα σου στο ταμείο ή πριν την παραγγελία. Το μόνο που έχεις δηλαδή να κάνεις είναι να έχεις την κάρτα σου πάντα μαζί σου. Δεν είναι πολύ απλό;



Πηγή: ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Share/Save/Bookmark

0 comments

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Donate

Donate
Buy Me A Coffee

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια