Μπορεί η θέση του να είναι συνήθως δίπλα στον νεροχύτη, όμως το υγρό απορρυπαντικό πιάτων αποδεικνύεται χρήσιμο για την καθαριότητα σε όλο το σπίτι.

Λόγω της ήπιας σύνθεσής του αποτελεί συχνά καλύτερη επιλογή από τα προϊόντα καθαρισμού με διάφορες χημικές ουσίες, ενώ σχεδόν πάντα θα έχετε απόθεμα στο ντουλάπι με τα καθαριστικά σας.

Την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να καθαρίσετε το σπίτι, θυμηθείτε να εφαρμόσετε τις παρακάτω χρήσιμες συμβουλές που αφορούν σε νέους τρόπους χρήσης του υγρού απορρυπαντικού πιάτων:

1. Λεκές από λάδι στα ρούχα. Τρίψτε λίγο υγρό απορρυπαντικό πιάτων στο λεκέ και ξεπλύνετε με νερό. Το σαπούνι για τα πιάτα είναι ιδανικό για τα περισσότερα υφάσματα, ακόμα και για εκείνα από μαλλί ή μετάξι, τα οποία θα μπορούσαν να καταστραφούν από το απορρυπαντικό πλυντηρίου για τα ρούχα.

2. Καθαρισμός δαπέδου κουζίνας-μπάνιου. Προσθέστε δύο κουταλιές της σούπας υγρό πιάτων μέσα σε έναν κουβά με ζεστό νερό για να φτιάξετε σπιτικό καθαριστικό δαπέδου. Χρησιμοποιήστε το διάλυμα σε πλακάκι, αλλά αποφύγετε τη χρήση σε ξύλινα πατώματα.

3. Καθαρίστε τα έπιπλα βεράντας. Προσθέστε μία δόση από το υγρό απορρυπαντικό πιάτων σε ένα μπολ με ζεστό νερό και χρησιμοποιήστε το για να σκουπίσετε το τραπέζι και τις καρέκλες της βεράντας. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε με καθαρό νερό από το λάστιχο.

4. Γυαλίστε τα κοσμήματα. Αναμείξτε λίγο υγρό πιάτων και σόδα (αναψυκτικό) για να καθαρίσετε τα κοσμήματά σας. Οι φυσαλίδες θα βοηθήσουν στην απομάκρυνση της βρωμιάς, ακόμα και στις πιο μικροσκοπικές σχισμές. Μουλιάστε το κόσμημα για πέντε λεπτά μέσα στο μείγμα και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια οδοντόβουρτσα για να τρίψετε κάθε επίμονο λεκέ.

5. Καθαρίστε τα ντουλάπια της κουζίνας. Όπως και τα μαγειρικά σκεύη, έτσι και τα ντουλάπια της κουζίνας λαδώνονται συχνά. Προσθέστε λίγο σαπούνι πιάτων σε ένα μπουκάλι ψεκασμού, ανακατέψτε με ζεστό νερό και διώξτε μακριά τη βρωμιά. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε με ένα καλά στυμμένο πανάκι και στεγνώστε.

Πηγή: infokids.gr

Share/Save/Bookmark

0 comments

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια