Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μία μοτοσικλετίστρια-τιμωρό στη Ρωσία να εκδικείται όσους ασυνείδητους οδηγούς πετούν σκουπίδια στους δρόμους.

Υπάρχουν ωστόσο πολλοί που υποστηρίζουν ότι το βίντεο είναι στημένο και ότι πρόκειται για διαφημιστικό βίντεο ρωσικής τηλεοπτικής εκπομπής "Fizruk", καθώς ένα από τα αυτοκίνητα εμφανίζεται και στη συγκεκριμένη εκπομπή, ενώ ένας εκ των οδηγών είναι ηθοποιός.

Αν πάντως πρόκειται για πραγματικά περιστατικά... καλά να τους κάνει!


Υ.Γ. ClopYPastE

Αθρόα τα παραδείγματα και στη χώρα μας με ασυνείδητους οδηγούς και επιβάτες να πετούν τα σκουπίδια εκτός αυτοκινήτου στον μεγάλο σκουπιδοτενεκέ που λέγεται ελληνική γη ρυπαίνοντάς τη και καταστρέφοντας τόσο αυτή όσο και την αισθητική και την υγεία των υπολοίπων. Δυστυχώς εδώ, ο τιμωρός που λέγεται κρατικός μηχανισμός δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και τουλάχιστον να κατασχέσει π.χ. μέσω της ελληνικής αστυνομίας τις πινακίδες και την άδεια οδήγησης για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Σίγουρα αν υπήρχαν τέτοιες μεθοδεύσεις από την πλευρά του κράτους, όσο και ασυνείδητοι να ήταν κάποιοι σε κάποιο βαθμό θα είχαν συμμορφωθεί!

Πηγή: ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com - piperies.gr

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια