Η Calico, είναι η εταιρεία που λάνσαρε η Google τον Σεπτέμβριο του 2013, με στόχο να προσπαθήσει να γιατρέψει την ανθρωπότητα από τον... θάνατο και τις ασθένειες. Τώρα η Calico, έχει στον «αέρα» το επίσημο site της.

Όταν ο CEO της Google, Larry Page ανακοίνωσε το πρωτοποριακό εγχείρημα, δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες, με το νέο site επίσης να μην αναφέρει κάτι σχετικό για το πως θα επιχειρηθεί να νικηθεί ο θάνατος. Βέβαια, μέσω του site, επαληθεύεται ο σκοπός της εταιρείας όπως και ποιοι θα εμπλέκονται στην προσπάθεια εκπλήρωσης του στόχου.

«Η Calico είναι μια εταιρεία έρευνας και ανάπτυξης που αποστολή της έχει με τη βοήθεια της τεχνολογίας να αυξήσει τον βαθμό κατανόησης του τρόπου που βιολογικά ελέγχεται η διάρκεια της ζωής», αναγράφεται στο site.

«Θα χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε γνώση για να παρέμβουμε, ώστε να καταστεί δυνατό οι άνθρωποι να μπορούν να ζήσουν περισσότερο και υγιέστερα», τονίζεται.

Όταν ο Page ανακοίνωσε το project "Calico", έγραψε, ότι ο ιδρυτής της Genentech, Art Levinson, θα ήταν ο υπεύθυνος του εγχειρήματος, όμως όπως φαίνεται τα ινία της προσπάθειας θα δοθούν στον Hal Barron, πρώην επικεφαλής της φαρμακευτικής Hoffmann-La Roche.

Ο David Botstein, καθηγητής γενετικής στο Princeton, η Cynthia Kenyon, ερευνήτρια, γεροντολόγος, ο Robert Cohen, ογκολόγος, πρώην συνεργάτης της Genentech και ο Jonathan Lewis, με θητεία στη UCB Pharma, θα είναι μερικοί από τους εμπλεκόμενους στην προσπάθεια να κερδηθεί το στοίχημα με τον θάνατο.

Πηγή: newmoney.gr - ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια