Πολύ απλά ενεργοποιώντας τη λειτουργία των σύγχρονων τηλεοράσεων TIME SHIFT στην τηλεόρασή σας με δυνατότητα εγγραφής (Personal Video Recorder (PVR) Ready) σε USB μνήμη ή εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Με αυτή τη λειτουργία μπορείτε να κάνετε καταγραφή της ροής ενός προγράμματος και να συνεχίσετε να το βλέπετε πηγαίνοντας πίσω ή κάνοντας παύση συνεχίζοντας την παρακολούθηση αργότερα.


Για παράδειγμα ενώ παρακολουθείτε την αγαπημένη σας εκπομπή κάποιος χτυπάει το κουδούνι της πόρτας. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά έχοντας ενεργοποιήσει αυτή τη λειτουργία παγώνετε την εικόνα της εκπομπής και η τηλεόρασή σας καταγράφει τη συνέχεια προκειμένου όταν επιστρέψετε, να συνεχίσετε την παρακολούθηση από εκεί που την αφήσατε.


Στη συγκεκριμένη περίπτωση της παρακολούθησης σε κάποιο μη συνδρομητικό κανάλι (συνήθως τα μη συνδρομητικά κανάλια είναι αυτά που βάζουν διαφημίσεις) ταινίας αυτό που πρέπει να κάνετε είναι το εξής:


Ξεκινήστε το TIME SHIFT και αφήστε την τηλεόρασή σας να καταγράψει την ταινία για 10 με 20 λεπτά περίπου. Ύστερα γυρίστε πίσω την ταινία και ξεκινήστε να τη βλέπετε από την αρχή. Όταν έρθει η ώρα για τις διαφημίσεις απλά προχωρήστε τη γρήγορα μπροστά και ξεκινήστε να τη βλέπετε αμέσως μόλις τελειώσουν.


Υ.Γ.

Για τη σωστή λειτουργία του TIME SHIFT συνιστάται η τηλεόρασή σας να υποστηρίζει μια συσκευή αποθήκευσης με υψηλό χρόνο εγγραφής / αναπαραγωγής καθώς όσο το δυνατόν μεγαλύτερη χωρητικότητα.

Πηγή: ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια