Την πλέον ονειρεμένη θέση εργασίας προσφέρει η ελβετική αεροπορική εταιρεία Swiss σε έναν… υπερτυχερό για να κάνει επί πληρωμή τον γύρο του κόσμου μέσα σε ένα εξάμηνο.

Η ελβετική αεροπορική εταιρεία θέλει να προσλάβει επί της ουσίας έναν ταξιδιώτη που θα αμειφθεί για να κάνει τον γύρο του κόσμου για έξι μήνες με σκοπό να αξιολογήσει τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία και να αφηγηθεί στη συνέχεια τις εμπειρίες του στην ιστοσελίδα της Swiss.

Η διαδικασία για την κάλυψη της ιδανικής θέσης εργασίας έχει ξεκινήσει και ο τυχερός που θα επιλεγεί θα ανακοινωθεί τον Ιούλιο του 2014. Η σχετική αγγελία της εταιρείας απευθύνεται σε «δημιουργικούς ανθρώπους, που έχουν πάθος με τα ταξίδια, τις ανακαλύψεις και τους νεωτερισμούς», ενώ προστίθεται ότι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι Ελβετοί ή υπήκοοι χώρας-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης άνω των 18 ετών.

The "Swiss Explorer" (o «Ελβετός Εξερευνητής»), όπως θα είναι ο επίσημος τίτλος του, θα πιάσει δουλειά το φθινόπωρο του 2014 και για έξι μήνες θα γυρίζει τον κόσμο, θα περιγράφει τις εντυπώσεις του και θα παρέχει συμβουλές για τους άλλους ταξιδιώτες στον ιστότοπο της εταιρείας.

Μεταξύ άλλων το άτομο που θα επιλεγεί για τη θέση θα πρέπει να ελέγξει κατά πόσον είναι ακριβείς οι συμβουλές που δίνει η εταιρεία και να προσθέσει τις δικές του, ενώ στη σύμβαση που θα υπογράψει τονίζεται, ότι θα παραμένει 2-3 ημέρες, κατά μέσο όρο, σε καθέναν από τους 20-26 προορισμούς που θα επιλέξει η Swiss.


Το ύψος του μισθού του «Εξερευνητή» είναι ακόμη υπό διαπραγμάτευση και δεν έχει ανακοινωθεί από την εταιρεία, η οποία θα του πληρώσει επίσης όλα τα έξοδα των ταξιδιών του. Οι ενδιαφερόμενοι, που θα είναι σίγουρα πολλοί, μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις ηλεκτρονικά μέχρι το μεσημέρι της 28ης Μαΐου του 2014 εδώ. Στην αίτηση θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται και ένα video portrait, στο οποίο ο υποψήφιος να εξηγεί μέσα σε 3 λεπτά, γιατί είναι ο καταλληλότερος γι' αυτή τη θέση. Το βίντεο θα δημοσιευτεί στο site του διαγωνισμού εδώ, και θα τεθεί υπό ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Όποιος δεν θέλει να διεκδικήσει αυτή τη θέση εργασίας μπορεί κάλλιστα να ψηφίσει τους υποψηφίους μέχρι και την 1η Ιουνίου του 2014 και ίσως έτσι κερδίσει ένα από 10 ταξίδια για 2 άτομα που προσφέρει η Swiss σε 10 τυχερούς προς ευρωπαϊκούς προορισμούς. Μπορεί να ψηφίσει όσους υποψήφιους θέλει, από μία φορά όμως μέσω του λογαριασμού του στο Facebook (όσοι, δηλαδή, δεν διαθέτουν λογαριασμό στο Facebook δεν μπορούν να ψηφίσουν). Οι 3 υποψήφιοι με τις περισσότερες ψήφους θα προσκαλεστούν στην Ελβετία για συνέντευξη!

Δείτε τα video portrait των Ελλήνων που έχουν υποβάλει υποψηφιότητα μέχρι στιγμής και δώστε τους αν θέλετε την ψήφο σας εδώ:
Υ.Γ. ClopYPastE

3 Έλληνες μέχρι στιγμής προπορεύονται στη βαθμολογία! Ας τους στηρίξουμε με την ψήφο μας!

Πηγή: ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com - antenna.gr

Bookmark and Share

1 Comment

 1. electra asteri είπε,

  Δείτε την πιο τέλεια συμμετοχή!
  Του Ευτύχη Μπλέτσα και ψηφίστε την!
  http://www.theswissexplorer.com/#!/en/stories/watch/536d1d32068f6

  Posted on 12 Μαΐου 2014 - 12:01 μ.μ.

   

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια