Όλες οι γυναίκες βρίσκουν κάτι επάνω τους που τις ενοχλεί αφάνταστα και αυτό εκδηλώνεται συχνότερα στη σεξουαλική τους ζωή.

Δείτε ποιές είναι οι συχνότερες ανασφάλειες που πλήττουν τις γυναίκες.

1. Το μέγεθος του στήθους

Τα ΜΜΕ έχουν «θειοποιήσει» το τέλειο, απόλυτα συμμετρικό και μεγάλο στήθος, όμως αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αυτό που αρκετές γυναίκες παραβλέπουν όμως είναι ότι η αυτοπεποίθηση και η υγιής εικόνα σώματος είναι πολύ πιο σημαντική και πολύ πιο σέξι από τις ακριβείς σωματικές αναλογίες.

2. Ο σωματότυπος

Και στην περίπτωση αυτή, πρόκειται για το πρότυπο που προβάλλεται ως ιδανικό. Η εμμονή με την τελειότητα φέρνει όμως την ψυχολογική καταπόνηση, ενώ αντίθετα η αυτοεκτίμηση μπορεί να απογειώσει τη σεξουαλική ζωή της γυναίκας. Πάνω απ' όλα, σημασία έχει το σώμα να είναι υγιές και όχι να ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένες μετρήσεις.

3. Επιδόσεις

Αρκετές γυναίκες ανησυχούν ότι δεν έχουν αρκετή εμπειρία στο σεξ και ότι αυτό θα οδηγήσει τον σύντροφό τους στην απογοήτευση. Το σεξ είναι μια διαδικασία που περιλαμβάνει δύο άτομα κι έτσι βασικό ρόλο παίζει η αμοιβαιότητα. Το ζευγάρι πρέπει να έχει καλή επικοινωνία και οι δύο σύντροφοι να μιλούν ανοιχτά για το τί θέλουν και τι όχι, ώστε να μένουν ικανοποιημένοι.

Πηγή: onmed.gr

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

networkedBlogs

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια