Αρκουδίτσα ζει ως ...κατοικίδιο οικογένειας στην Ινδία!

Αναρτήθηκε από Clopy Paste 30 Απριλίου 2014

Ο δεσμός μεταξύ ανθρώπων και ζώων είναι πραγματικά μοναδικός, ακόμα και αν τα ζώα αυτά δεν τυχαίνει να είναι εξημερωμένα. Μια οικογένεια στο χωριό Lakhapada στην Ινδία ζει μαζί με μία αρκουδίτσα εν ονόματι Buddu, η οποία απολαμβάνει στο έπακρο όλα τα προνόμια ενός κατοικίδιου.

Η αρκούδα έφτασε στο κτήμα της οικογένειας με τις κατσίκες και έκτοτε δεν έχει φύγει λεπτό από εκεί. Η οικογένεια Kisan στην αρχή αντιμετώπισε το γεγονός με φόβο, στη συνέχεια με έκπληξη και εν τέλει κατάλαβε πως η αρκουδίτσα θα γινόταν αναπόσπαστο μέλος της.

Αν και το συγκεκριμένο είδος δεν είναι ιδιαίτερα φιλικό, ωστόσο οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τους κανόνες. Η Buddu ζει μαζί τους, απολαμβάνει την παρέα τους, αλλά και όλα τα προνόμια ενός κατοικίδιου στο φαγητό και στην περιποίηση. «Ειδικά με τα παιδιά έχει μια ιδιαίτερη επαφή, ενώ της αρέσει πολύ το μπάνιο και το χτένισμα. Προσέχει πολύ όταν μας αγκαλιάζει μην τυχόν και μας τραυματίσει με τα νύχια της και είναι τρομερά υπάκουη. Τώρα πια δεν φοβόμαστε ούτε κλέφτη, ούτε τίποτα», λέει ο πατέρας της οικογένειας. Άδικο έχει;


Πηγή: perierga.gr

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια