Λίγα πράγματα μπορεί να πληγώσουν περισσότερο τον εγωισμό ενός άντρα από την στυτική δυσλειτουργία (ΣΔ) που τον εμποδίζει να είναι σεξουαλικά ακμαίος. Υπολογίζεται ότι το 40% των αντρών που είναι 40 ετών και πάνω αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ΣΔ, ωστόσο σύμφωνα με έρευνες το 75% αυτών των ανδρών, δεν ζητούν ποτέ ιατρική βοήθεια για το πρόβλημά τους.

Είναι σημαντικό για έναν άντρα να γνωρίζει τις συνήθεις αιτίες που μπορεί να οδηγήσουν σε ΣΔ, ώστε να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να το αποφύγει στο μέλλον.

Άγχος στην εργασία

Σε έρευνα που έγινε για λογαριασμό του ErectileDoctor.com, διαπιστώθηκε ότι οι άνδρες που εργάζονται σε ένα περιβάλλον, το οποίο τους προκαλεί άγχος ή/και κατάθλιψη, είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσουν τη δυσάρεστη καθημερινότητα με το κάπνισμα, το ποτό, και λαμβάνοντας αντικαταθλιπτικά. Όλα αυτά έχει αποδειχτεί ότι συνδέονται με αυξημένο κίνδυνο ΣΔ.

Υπερβολική παρακολούθηση ερωτικών ταινιών

Μία από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου (πορνό) αποκάλυψε πρόσφατα ότι μέσα στο 2013 είχε 14 δισεκατομμύρια επισκέψεις, κάτι που μεταφράζεται σε 1,7 εκατομμύρια επισκέψεις την ώρα! Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, η υπερβολική παρακολούθηση ερωτικού περιεχομένου στο ίντερνετ ή στην τηλεόραση μπορεί να οδηγήσει σε ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία με τη σειρά τους προκαλούν ΣΔ. «Το πορνό σπανίως έχει σχέση με την πραγματικότητα και υπάρχει έρευνα που υποδηλώνει ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος αλλάζει όταν κάποιος βλέπει πάρα πολύ πορνό», υποστηρίζει ο ψυχολόγος Muhammad A. Mirza και προσθέτει: «Γίνεται σχεδόν εθιστικό και κάνει τον εγκέφαλο να διεγείρεται ολοένα και πιο δύσκολα ερωτικά».

Κακή στοματική υγιεινή

Ισραηλινοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι περισσότερο από το 15% των ανδρών με ΣΔ υποφέρουν επίσης από περιοδοντίτιδα, μια σοβαρή μορφή της ασθένειας των ούλων, σε σύγκριση με μόνο το 2% των ανδρών χωρίς ΣΔ. Επιπλέον, έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Σεξουαλικής Ιατρικής έδειξε ότι η στοματική φλεγμονή μπορεί να οδηγήσει σε μείωση του eNOS, ενός ενζύμου που παράγει το νιτρικό οξύ, το οποίο με τη σειρά του ρυθμίζει τη ροή του αίματος.

Τρώτε πολύ αλάτι

Η υπερβολική κατανάλωση αλατιού μπορεί να οδηγήσει σε καρδιαγγειακά προβλήματα. Μερικά συμπτώματα αυτών είναι η υψηλή πίεση και η υψηλή χοληστερίνη στο αίμα. Οι δύο αυτές παθήσεις μπορεί να προκαλέσουν εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο μπορεί στη συνέχεια να προκαλέσει βλάβη των νεύρων που διατρέχουν το σώμα σας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στο πέος σας.

Δεν τρώτε υγιεινά

Έρευνες έχουν δείξει ότι η μεσογειακή δίαιτα ειδικά είναι το πιο υγιεινό αντίδοτο για τους άνδρες με προβλήματα στύσης. Οι φυσικές τροφές με καλά λιπαρά, όπως οι ξηροί καρποί και το ελαιόλαδο, βοηθούν να καθαρίσουν τα αιμοφόρα αγγεία από την πλάκα και ενισχύουν την παραγωγή του μονοξειδίου του αζώτου, μιας χημικής ένωσης που διευκολύνει την στύση μέσω της διαστολής των αιμοφόρων αγγείων στο πέος.

Πηγή: onmed.gr - ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Share/Save/Bookmark

0 comments

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια