Πόσα ρούχα δοκιμάζουν οι γυναίκες στη ζωή τους...

Αναρτήθηκε από Clopy Paste 6 Απριλίου 2014


Οι γυναίκες έχουν μια σχέση μίσους και αγάπης με την… ντουλάπα τους. Κάποιες μέρες είναι απόλυτα ευχαριστημένες και ευτυχισμένες με όσα κομμάτια διαθέτει η γκαρνταρόμπα τους, κι άλλες δεν μπορούν να βρουν «ένα κομμάτι της προκοπής» ακόμη κι αν έχουν πετάξει επάνω στο κρεβάτι τους τρεις βαλίτσες από ρούχα!

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη μόδα και με το ντύσιμό τους, οι γυναίκες είναι αναποφάσιστες και κατά τη διάρκεια της ζωής τους δοκιμάζουν και απορρίπτουν πάνω από 40.000 κομμάτια, μέσα στα δοκιμαστήρια των καταστημάτων. Σύμφωνα με μια έρευνα που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, οι γυναίκες παραδέχονται ότι δοκιμάζουν κατά μέσο όρο 12 ρούχα κάθε φορά που βγαίνουν στα μαγαζιά, με τον μέσο όρο να πηγαίνει για ψώνια τουλάχιστον πέντε φορές το μήνα.

Αυτό σημαίνει ότι δοκιμάζουν τουλάχιστον 720 κομμάτια τον χρόνο, ή 43.000 ρούχα και αξεσουάρ κατά τη διάρκεια της ζωής τους (οι ερευνητές υπολόγισαν περίπου 60 χρόνια). Κι όμως, παρότι δοκιμάζουν πάνω από τέσσερις φορές περισσότερα ρούχα απ’ ό,τι οι άντρες, οι γυναίκες αγοράζουν λιγότερα κάθε φορά που βγαίνουν για ψώνια. Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, οι γυναίκες βρίσκουν κάτι που να τους αρέσει και να θέλουν να το αγοράσουν κάθε επτά κομμάτια, ενώ οι άντρες θέλουν να αγοράζουν τα δύο από τα τρία κομμάτια που παίρνουν μαζί τους στα δοκιμαστήρια.

Πολλοί άντρες ανέφεραν ότι είχαν ήδη αποφασίσει τί θα αγοράσουν, προτού το δοκιμάσουν αν τους κάνει, ενώ συνηθίζουν να βγαίνουν για ψώνια, όταν έχουν ήδη στο μυαλό τους τί θέλουν να αγοράσουν. Σε σχέση με τις γυναίκες πηγαίνουν στα μαγαζιά τις μισές φορές τον μήνα (2,5), δοκιμάζοντας κατά μέσο όρο τρία κομμάτια τη φορά, δηλαδή, γύρω στα 90 τον χρόνο ή 5.400 κατά τη διάρκεια της ζωής τους (οκτώ φορές λιγότερα απ’ ό,τι οι γυναίκες).

Πηγή: metrogreece.gr

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια