Τί μαρτυρούν αυτά που κάνουμε μετά το σεξ...

Αναρτήθηκε από Clopy Paste 28 Απριλίου 2014


Όσο πιο ικανοποιημένοι είμαστε από τη σεξουαλική μας ζωή, τόσο πιο χαρούμενοι και σίγουροι νιώθουμε για τη σχέση μας. Τί συμβαίνει όμως όταν, μετά το σεξ, ο/η σύντροφός σας κάνει πράγματα που σας ενοχλούν ή σας ανησυχούν;

Όλα έχουν μία εξήγηση και κάποιες φορές οι αρνητικές σκέψεις που κάνετε δεν έχουν αντίκρισμα. Άλλες πάλι μπορεί να έχετε δίκιο να ανησυχείτε. Δείτε τί εξήγηση έχουν αυτά που συνηθίζουν να κάνουν οι άνθρωποι μετά το σεξ και κρίνετε αναλόγως:

Τον/την παίρνει αμέσως ο ύπνος

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που, μετά το σεξ, δεν θέλουν πολλές αγκαλιές και χάδια. Αντιθέτως, τους πιάνει υπνηλία. Μην το πάρετε προσωπικά. Η εξήγηση είναι απλή: Το σεξ διεγείρει την έκκριση ντοπαμίνης. Είναι η ουσία που στέλνει τα χημικά κύματα απόλαυσης σε όλο το σώμα και σας κρατάει σε εγρήγορση. Μετά τον οργασμό όμως, η αύξηση της οξυτοκίνης έχει μια πολύ χαλαρωτική επίδραση στον οργανισμό και μας κάνει να θέλουμε να κοιμηθούμε.

Πάει αμέσως στην τουαλέτα

Δεν σημαίνει ότι ψάχνει αφορμή να σηκωθεί από το κρεβάτι. Η οξυτοκίνη που αναφέραμε πριν, καθώς και μια άλλη ορμόνη, η προλακτίνη, παίζουν σημαντικό ρόλο στον τρόπο που τα ήπαρ ρυθμίζει το νερό και μπορεί να κάνει το άτομο να θέλει να ουρήσει.

Ντύνεται και φεύγει

Αν έχει συμβεί μία η δύο φορές δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Αν όμως γίνεται τακτικά, τότε αντιμετωπίζει τη σχέση σας ως καθαρά σεξουαλική ή/και νιώθει άβολα σε καταστάσεις οικειότητας και δέσμευσης. Η απόφαση είναι δική σας...

Πηγή: onmed.gr

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια