Γυναίκα παντρεύτηκε τον ...εαυτό της!

Αναρτήθηκε από Clopy Paste 31 Μαρτίου 2014


Αυτός ο γάμος τα είχε όλα: νύφη, νυφικό, διαμαντένιο δαχτυλίδι, καλεσμένους και έναν φωτογράφο που απαθανάτιζε με τον φακό του το γεγονός. Το μόνο που έλειπε ήταν ο γαμπρός! Αλλά όχι τυχαία.

Η τριαντάχρονη νύφη Chen Wei-Yih αποφάσισε να παντρευτεί τον έρωτα της ζωής της - τον εαυτό της! Η νύφη που ζει στην Taipei ήθελε με την πράξη της αυτή να ταρακουνήσει τα νερά και να μας φέρει με μια νέα πραγματικότητα, αυτή που δεν περιλαμβάνει το κλασικό στερεότυπο γνωριμία, αρραβώνας, γάμος.

Η Chen Wei-Yih, όπως τόνισε σε δηλώσεις της στον Τύπο, ήθελε να δείξει στις πολλές κυρίες που έχουν περάσει τα τριάντα χωρίς να βάλουν βέρα, ότι το να είσαι ανύπαντρη σε αυτή την ηλικία δεν πρέπει να θεωρείται αποτυχία. Η πίεση που ασκείται στις ανύπαντρες γυναίκες από τον κοινωνικό περίγυρο είναι τέτοια που μπορεί να τις κάνει να αισθάνονται πλήρως αποτυχημένες στη ζωή τους. Αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι αλήθεια.

Ο μέσος όρος ηλικίας των ανθρώπων που παντρεύονται όλο και μεγαλώνει, αφού οι υποχρεώσεις για σπουδές, επαγγελματική καταξίωση και οικονομική σταθερότητα έρχονται πριν το γάμο. Όταν πια όλα αυτά έχουν επιτευχθεί, κανείς δεν μας επιβεβαιώνει ότι ο «πρίγκιπας» θα περιμένει την επόμενη μέρα.

Η νύφη κατέστησε σαφές ότι δεν είναι ενάντια στο γάμο και ότι με αρκετούς από τους συντρόφους της στο παρελθόν έφτασε κοντά στο γάμο. Η νύφη που παντρεύτηκε τον εαυτό της εξακολουθεί να είναι ελεύθερη να παντρευτεί κάποιον άλλον, αλλά όσο η ευκαιρία αυτή δεν έρχεται, τουλάχιστον δεσμεύτηκε να αγαπάει τον εαυτό της για πάντα.

Ακολουθώντας το παράδειγμα της Chen Wei-Yih, μια άλλη νύφη, η Desiree προχώρησε στη γαμήλια τελετή μόνη της στο Central Park της Νέας Υόρκης σε στενό φιλικό και οικογενειακό κύκλο. Τί και αν δεν έχετε βρει τον αγαπημένο των ονείρων σας; Αυτό φαίνεται πως δεν αποτελεί πλέον εμπόδιο για να φορέσετε νυφικό!

Πηγή: gamoi.gr

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια