9 πράγματα που κάνετε λάθος με το iPhone σας...

Αναρτήθηκε από Clopy Paste 8 Μαρτίου 2014


Μπορεί κάποιοι να αποδεικνύονται ιδιαίτερα «στοργικοί» με το iPhone συμπεριφερόμενοι όπως αναφέρει η Huffington Post σαν να πρόκειται για το μωρό τους, ωστόσο μάλλον μπορεί να κάνουν κάποια λάθη.

Εδώ είναι μερικά πράγματα που πιθανόν κάνετε λάθος με το iPhone σας:

1. Ποτέ δεν κάνετε απενεργοποίηση. Μεγάλο λάθος καθώς η μπαταρία σας θα πεθάνει γρηγορότερα από ό,τι θα έπρεπε καθώς η λειτουργία της συσκευής έστω σε standby εξαντλεί τη μπαταρία.

2. Μόνιμα ανοικτό το Wi - Fi και το Bluetooth. Απλώς σπατάλη ενέργειας.

3. Χρήση σε εξωτερικούς χώρους σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς δεν μπορεί να αντέξει υπερβολικά υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες καθώς φθείρεται η μπαταρία.

4. Κρατώντας το στην πρίζα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η φόρτιση του iPhone σας ενώ κοιμάστε μπορεί να είναι βολικό, αλλά μερικοί λένε ότι δεν είναι μια καλή ιδέα. Έχει υπάρξει πολλή συζήτηση σχετικά με το θέμα, αλλά πολλοί υποστηρίζουν ότι αφήνοντας το iPhone σας στην πρίζα, αφού είναι ήδη πλήρως φορτισμένη η μπαταρία αυτό μπορεί να τη βλάψει με την πάροδο του χρόνου. Αντίθετα η μπαταρία σας θα συμπεριφέρεται με τον καλύτερο εάν διακοπεί η φόρτιση πριν το 100%.

5. Χρησιμοποιώντας έναν φορτιστή που δεν είναι της Apple. Ο φορτιστής της Apple μπορεί να είναι ακριβός, αλλά αξίζει την επένδυση. Χρησιμοποιώντας off-brand φορτιστές μπορεί να κάνετε ζημιά στο τηλέφωνό σας, χώρια το γεγονός ότι έχει αναφερθεί πως οι ψεύτικοι φορτιστές προκαλούν πυρκαγιές και εκρήξεις. Μάλιστα η Apple έχει δημιουργήσει ακόμη και ένα πρόγραμμα απόσυρσης των imitation φορτιστών...

6. Δεν το καθαρίζετε.

7. Λήψη βίντεο σε vertical.

8. Μη χρήση κωδικού. Σύμφωνα με την Apple το ήμισυ των χρηστών iPhone δεν κλειδώνουν το τηλέφωνό τους. Εάν δεν έχετε έναν κωδικό πρόσβασης για το iPhone σας και κλαπεί, τότε τα προσωπικά σας στοιχεία θα είναι διαθέσιμα στον κάθε κλέφτη.

9. Περπατώντας πάντα με το iPhone στο χέρι σας. Το iPhone είναι ένα σημαντικό εμπόρευμα στη μαύρη αγορά και είναι ένας καλός στόχος για τους κλέφτες. Περίπου το 40% των ληστειών σε μεγάλες πόλεις τώρα περιλαμβάνει κινητές συσκευές, έτσι είναι πραγματικά πολύ επικίνδυνο όταν περπατάτε απρόσεκτα με το iPhone στο χέρι.

Πηγή: freepen.gr

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια