Αποκαλυπτική είναι η έρευνα της PayPal για το online shopping και τις συνήθειες των καταναλωτών, καθώς σύμφωνα με τα συμπεράσματά της το 11% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι κάνουν τα διαδικτυακά ψώνια τους ενώ είναι τελείως γυμνοί.

Όπως σημειώνει η εταιρεία, καθώς το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει διεκδικήσει μεγάλο μερίδιο από την «πίτα» της κατανάλωσης ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές αποφεύγουν να βγουν από το σπίτι για να κάνουν τα ψώνια τους.

Σύμφωνα πάντως με την έρευνα, η πλειοψηφία των καταναλωτών προτιμά να είναι ντυμένοι, αν και με άνετα ρούχα, καθώς ένας στους τρεις ερωτηθέντες προτιμά να ψωνίζει με τις πιτζάμες του, ενώ ένα ποσοστό της τάξης του 15% αρέσκεται να πίνει αλκοόλ όταν ψωνίζει.

Τα ευρήματα της PayPal είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα καθώς υποδεικνύουν μεγάλες αλλαγές στις καταναλωτικές συνήθειες στο μέλλον. Ήδη ένα μεγάλο κομμάτι των αγορών έχει μεταφερθεί στο διαδίκτυο καθώς το 86% των συμμετεχόντων δήλωσαν ότι χρησιμοποιούν τα «έξυπνα» κινητά τους για να ψωνίσουν, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια των γιορτών.

Μάλιστα, η PayPal προβλέπει ότι οι ουρές στα ταμεία θα είναι παρελθόν τα επόμενα πέντε χρόνια.

«Η τεχνολογία θα φέρει τέλος σε μια από τις πιο ενοχλητικές και αναπόφευκτες εμπειρίες, τις μεγάλες ουρές στα ταμεία», υποστηρίζει.

Πηγή: newmoney.gr

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια