Το άλογο που προτιμάει το σπίτι αντί για τον στάβλο!

Αναρτήθηκε από Clopy Paste 18 Φεβρουαρίου 2014

Η κτηνίατρος Stephanie Arndt λατρεύει όλα τα ζώα, λόγω δουλειάς φυσικά, όμως έχει μεγάλη αδυναμία στα άλογα. Πριν από 3 χρόνια περίπου απέκτησε τον Nasar, ένα συμπαθέστατο άλογο, το οποίο ζούσε στον στάβλο του, ενώ καθημερινά η ιδιοκτήτριά του απολάμβανε βόλτες μαζί του στη γερμανική εξοχή. Όμως τον Δεκέμβριο μια σφοδρή κακοκαιρία χτύπησε την πόλη Holt όπου μένουν με αποτέλεσμα το ζώο να δυσκολεύτηκε αρκετά με το χιόνι και το κρύο.

Έτσι η Stephanie αποφάσισε να το βάλει στο σπίτι, έστω προσωρινά, μέχρι να περάσει το πολύ κρύο. Ο Nasar όμως βολεύτηκε για τα καλά στη θαλπωρή και τη ζεστασιά του σπιτιού και πλέον δεν αποφασίζει με τίποτα να επιστρέψει στον ψυχρό στάβλο. Αντ’ αυτού περνά μια χαρά με την ιδιοκτήτριά του και καμία ζημιά δεν κάνει. «Είναι προσεχτικός και πανέξυπνος. Καταλαβαίνει ότι αν φερθεί σαν κύριος θα μείνει μέσα. Αλλιώς θα επιστρέψει στον στάβλο του. Και μάλλον κάτι τέτοιο δεν το θέλει!», λέει η ίδια στη Washington Post.

Πηγή: perierga.gr

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια