Το Χάνι είναι ένας χώρος στο όμορφο Αυλωνάρι της Εύβοιας με παραδοσιακά προϊόντα μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν το γλυκό κρασί, το καλαμποκάλευρο από καλαμπόκι - ντόπιο χωρίς φάρμακα και λιπάσματα, το υπέροχο πετιμέζι, τα εξαιρετικά κρασιά από ντόπιες ποικιλίες και πολλά πολλά άλλα ξεχωριστά προϊόντα.

Το Χάνι διαθέτει Παντοπωλείο, Οινοποιείο-Εμφιαλωτήριο, Παρασκευαστήριο-Εργαστήριο (υπό κατασκευή) και καφενείο - χώρο συνεστιάσεων (υπό κατασκευή).


Στο Χάνι υπάρχουν πολλά συλλεκτικά εκθέματα από εργαλεία και σκεύη που χρησιμοποιούσαν πριν πολλά χρόνια οι κάτοικοι της περιοχής και συνδέουν έτσι τις ιστορικές μνήμες της παράδοσης με την όλη αξιέπαινη προσπάθεια.

Υπάρχει μια αισθητική χροιά στην παρουσίαση των προϊόντων υψηλού επιπέδου, με τις καταπληκτικές προσεγμένες συσκευασίες που δεν συναντάς ούτε σε μαγαζιά μεγαλουπόλεων. 

Το μεράκι και η αγάπη για τα παραδοσιακά προϊόντα είναι εμφανής και γι' αυτό ήδη έχει προσελκύσει αρκετούς επισκέπτες. Άλλοι για να αγοράσουν και άλλοι για να κάνουν πολύτιμα δώρα σε φίλους και γνωστούς.

Όταν ολοκληρωθούν και οι υπόλοιπες αίθουσες θα δημιουργηθεί ένας «Πολυχώρος» με καλλιτεχνικές εκθέσεις, αφιερώματα, μουσικές βραδιές κ.α.Υ.Γ.

Το Χάνι διαθέτει και ηλεκτρονικό κατάστημα για όσους δεν μπορούν να επισκεφτούν τους χώρους του και να αγοράσουν τα προϊόντα του στο υπέροχο μικρό χωριό της Εύβοιας. Μπορείτε να το προσπελάσετε εδώ.

Πηγή: facebook.com ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

networkedBlogs

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια