Τελικά οι γυvαίκες δεν χρειάζονται τα σoυτιέν...

Αναρτήθηκε από Clopy Paste 4 Νοεμβρίου 2013


Οι άνθρωποι που αφιέρωσαν χρόνο για το αν τελικά το γυvαικείο αξεσουάρ κάνει καλό ή όχι, λένε ότι το σoυτιέν στην πραγματικότητα ρίχνει το στήθoς και πως στην ουσία τα σoυτιέν δεν έχουν καμία χρησιμότητα… Πεταμένα λεφτά, δηλαδή.

Ο επικεφαλής της έρευνας, ο Γάλλος καθηγητής Jean–Denis Rouillon, ειδικός στην αθλητική επιστήμη, αναφέρει ότι ιατρικά και ανατομικά το στήθoς δεν κερδίζει τίποτα από τη χρήση του σoυτιέν, αντίθετα γίνεται πιο χαλαρό!

Ο καθηγητής, χρησιμοποιώντας μόνο δύο εργαλεία μέτρησης, παρατηρούσε για χρόνια τις αλλαγές στα στήθη 130 γυvαικών. Μια από τις γυvαίκες που συμμετείχαν στην έρευνα δεν φόρεσε σoυτιέν για δύο χρόνια και σήμερα λέει ότι τα οφέλη ήταν αρκετά: αναπνέει πολύ καλύτερα, δεν νιώθει κανέναν πόνο στην πλάτη και αισθάνεται πιο ελεύθερη. Βέβαια, μετά από τόσα χρόνια κυριαρχίας του σoυτιέν είναι αρκετά δύσκολο να βγει από τη ζωή των γυvαικών, όσες όμως είναι λίγο πιο τολμηρές, άνετα μπορούν να κυκλοφορούν και χωρίς αυτό.

Πηγή: e-radio.gr

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια