Η επικοινωνία είναι ένα ισχυρό όπλο αντιμετώπισης της κρίσης, σε μια εποχή που η ανεργία και η έλλειψη πόρων και χρημάτων, οδηγούν τους ανθρώπους στην απομόνωση.

Ο περίπλοκος επίσης τρόπος ζωής με τα παρατεταμένα ωράρια δουλείας και απαιτήσεις της καθημερινότητας, έχουν αλλάξει τον τρόπο που οι άνθρωποι γνωρίζουν το μελλοντικό τους σύντροφο.

Tο perfectdate.gr είναι μια νέα ηλεκτρονική υπηρεσία που ανήκει στον όμιλο Antenna και έχει στόχο τη σοβαρή γνωριμία και την επαφή μεταξύ ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα.

Απευθύνεται σε αδέσμευτους άντρες & γυναίκες άνω των 18 (κυρίως μεταξύ 25 – 55 χρονών)... που θα ήθελαν μία σοβαρή γνωριμία, μια αληθινή φιλία, μια ποιοτική σχέση που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στον γάμο.

Ο γρήγορος τρόπο ζωής που βιώνουμε δεν μας δίνει πολλές ευκαιρίες για να γνωρίσουμε καινούργιους ανθρώπους. Ακόμα και οι τυχαίες γνωριμίες που μπορεί να κάνουμε σε μία έξοδό μας, πολλές φορές έχουν το ρίσκο της απογοήτευσης. Ακόμη μπορεί έτσι να χαθεί μία ευκαιρία να γνωρίσεις κάποιον που να ταιριάζεις πραγματικά. 

Το PerfectDate.gr φέρνει σ’ επαφή γυναίκες και άντρες που δύσκολα θα συναντούσαν ο ένας τον άλλο τυχαία και που έχουν μεγάλες πιθανότητες μιας επιτυχημένης σχέσης, λόγω της συμβατότητας τους γύρω από διάφορα χαρακτηριστικά της προσωπικότητα τους, τον τρόπο ζωής τους, τις αντιλήψεις τους, τα ενδιαφέροντα τους... αλλά και όσα ψάχνουν σε έναν σύντροφο.

Στόχος του είναι η ποιότητα της εμπειρίας των μελών αποδεικνύοντας ότι στις μέρες μας μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικές γνωριμίες με ασφάλεια, αλλά και μεγάλη επιτυχία στη συμβατότητα με άλλους ανθρώπους.

Το ταίριασμα μεταξύ των μελών με βάση τη συμβατότητά τους σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα η εμφάνιση, ο τρόπος ντυσίματος, ο τρόπος διασκέδασης, η μουσική που τους αρέσει, οι αξίες και οι αντιλήψεις, ο τρόπος ζωής τους… μέχρι και το αγαπημένο φαγητό αποτελούν τον πυρήνα της υπηρεσίας PerfectDate.gr, η οποία μέχρι στιγμής αριθμεί περισσότερους από 550.000 εγγεγραμμένους Έλληνες. Η υπηρεσία λαμβάνει υπόψη της όλα τα στοιχεία από το προφίλ των μελών και προτείνει αυτούς που ταιριάζουν στα περισσότερα από αυτά.

Σύμφωνα με στοιχεία σε παγκόσμια κλίμακα, 1 στις 5 σχέσεις ξεκινάει μέσω διαδικτύου. Πέρυσι (2012), περίπου το 30% των ανθρώπινων σχέσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση  ξεκίνησαν ηλεκτρονικά. 


Οι υπηρεσίες ηλεκτρονικών γνωριμιών υπόσχονται αγάπη με ένα απλό κλικ! Οι χρήστες δημιουργούν το προφίλ, διαβάζουν τα προφίλ άλλων μελών, βλέπουν φωτογραφίες κι επικοινωνούν μέσω μηνυμάτων... προτού αποφασίσουν να γνωριστούν από κοντά.

Το σίγουρο πάντως είναι πως όσοι βγούνε ραντεβού μέσα από το PerfectDate.gr θα γνωρίζουν ήδη καλά ο ένας τον άλλο.. περισσότερο από κάθε άλλο πρώτο ραντεβού!

Εγγραφείτε και εσείς ΔΩΡΕΑΝ στο PerfectDate.gr με 550.000 εγγεγραμμένους χρήστες, δημιουργήστε το προφίλ σας, βρείτε αυτόν ή αυτή που ψάχνετε κι ετοιμαστείτε για το τέλειο ραντεβού. 

Μπορείτε να εγγραφείτε εύκολα είτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ, είτε κάνοντας κλικ στην εικόνα ακριβώς από κάτω.


Στο PerfectDate.gr τα πάντα είναι εμπιστευτικά και γίνονται με καλαισθησία και στυλ. Η επιλογή είναι δική σας. Χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς πίεση, χωρίς ντροπές... σας δίνεται απλά η ευκαιρία να δικτυωθείτε και να βρείτε ελεύθερους άνδρες και γυναίκες με παρεμφερείς αξίες, ενδιαφέροντα και εμπειρίες. Δημιουργήστε το προφίλ σας, δημοσιεύστε φωτογραφίες σας, δείτε τα προφίλ από πρόσωπα που κίνησαν το ενδιαφέρον σας,  κάντε online chat, ανταλλάξτε μηνύματα μέσα από το PerfectDate.gr... και μία νέα γνωριμία, μία δυνατή φιλία ή ακόμα κι ένας γάμος είναι μόνο ένα «κλικ» μακριά!

Όλα γίνονται εύκολα κι όλα είναι πιθανά μέσα από την υπηρεσία γνωριμιών PerfectDate.gr!Πηγή: ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια